Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
kuruyemiş 

Pamukkale, kuruyemiş makineleri ile ihracatını artıracak
 
DENİZLİ - Kuruyemiş makinesi imaaltı alanında 30 yıldır faaliyet gösteren Pamukkale Kuruyemiş Makineleri, 40 çeşit makine üretimi ile sektöre hizmet veriyor. Ürünlerinin yüzde 50'sini Çin, Almanya, Fransa, Amerika, Rusya ve Irak'a ihraç eden firma, bu yıl ihracatını artırmayı hedefliyor.
 
Denizli'de 1982 yılında faaliyete başlayan firmalarının bugün 40 çeşit makine üretimi ile hizmet verdiğini kaydeden Pamukkale Kuruyemiş Makineleri Şirket Ortağı Ahmet Yılmaz, "Ortağım Hidayet Bıcı ile birlikte ilk 1982 yılında yaklaşık 100 metrekare alanda faaliyet göstermeye başladık. 2009 yılında ise yaklaşık 1.5 milyon TL yatırım yaparak bin 200 metrekare alan sahip kendi tesisimize taşındık. Talebe yönelik üretim yapıyor ve her türlü isteği karşılayabiliyoruz" dedi.
 
Makine çeşitlerinden bahseden Yılmaz, "Kavurma fırını çeşitleri, elektrikli kavurma fırını, tuzlama makinesi, mikser, selektör, klavuzlu kavurma makinesi, fritöz, draje makinesi, bandırma, tuz eleği, sarı leblebi imalat makinesi, leblebi kızartma makinesi, nohut eleme makineleri, leblebi eleme makineleri, kavrulmuş fındık ve fıstık zar soyma makinesi, probat, yapıştırma makinesi, yükleyici, seçme bandı, gözlü çekmeceli fırın ve talebe göre üretmiş olduğumuz farklı makine çeşitlerimiz mevcut.
 
Ayrıca 2009 yılında elektrikli kavurma makinesini ilk biz yaptık ve gereli olan tüm belgeleri aldık" bilgisini verdi. Şu an yüzde 50 iç piyasaya yüzde 50 ihracata yönelik çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, "Yoğun olarak ihracat yaptığımız ülkeler Çin, Almanya, Fransa, Amerika, Rusya, Irak. Bu yıl gelen talepler doğrultusunda ihracatımızı  istiyoruz" diye konuştu.
 
Kalite belgeleri hakkında bilgi veren Ahmet Yılmaz, "Faydalı Model Belgesi, 2 adet tasarım tescil belgesi ve marka tescil belgemiz mevcut. Üretimlerimiz HACCO ve ISO belgelerine uygun olarak gerçekleştiriliyor. Ürünlerimize satış sonrası hizmet, danışmanlık hizmeti ve servis güvencesi de veriyoruz" dedi.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
31.01.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Pamukkale, kuruyemiş makineleri ile ihracatını artıracak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız