Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Eylül 2025 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Aşçılar Odası Yıldızlı Bayrak Uygulaması Başlatıyor 

Aşçılar Odası Yıldızlı Bayrak Uygulaması Başlatıyor

UŞAK AŞÇILAR VE LOKANTACILAR ESNAF ODASI BAŞKANI ŞEREF PARLAS:
“UYGULAMADAKİ AMACMIMIZ DAHA İYİ HİZMET SUNUP ESNAFI TEMİZLİK KURLLARI KONUSUNDA ÖZENDİRMEK”

UŞAK (İHA) - Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak ve esnafa temizlik kurallarını özendirmek amacıyla ‘Yıldızlı Bayrak’ uygulaması başlatacaklarını söyledi.


Başlatacakları uygulama ile bir yıl içerisindeki denetimlerde hijyen kurallarına uyan, vatandaşlara güler yüzle hizmet eden lokantalara yıldızlı bayrak vereceklerini belirten Parlas, “Amacımız vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak” dedi. Yapılan denetimlerde uygulamaya uygun hareket eden lokantacılara ikinci, üçün ve dördüncü yıllarda da yıldızlı barak vermeye devam edeceklerini de kaydeden Şeref Parlas, “4 yılda dört yıldızlı bayrak alan esnafımızı ödüllendireceğiz” dedi.

Uygulamanın lokantalardaki hijyeni arttıracağını, vatandaşlara verilen hizmet kalitesini arttıracağını dile getiren Şeref Parlas, “Bir yıl içinde yapılan denetimlerde yıldızlı bayrak alan lokanta bir yıl sonraki denetimlerde uygulamaya aykırı davrandığı tespit edilirse yıldızını geri alacağız. Uygulamaya uygun hareket etmeye devam eden esnafa ise ikinci, üçüncü ve dördüncü yıldızı vereceğiz. Dört yıl sonunda ise yıldız üst üste dört yıldız alan esnafı ödüllendireceğiz. Esnafın hijyenik olup olmaması esasına dayanacak olan uygulama esnafı motive edecek. Bu konuda Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Uşak Belediyesi'nden de destek alacağız. Vatandaşlarımız lokantalarda uygulama sayesinde daha güvenli yemek yeme imkanı bulacak” dedi.

Ekleme Tarihi
04.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Aşçılar Odası Yıldızlı Bayrak Uygulaması Başlatıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız