Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
ORGANİK TARIM, fidan , fide, tohum 

Bahadırlar’dan, organik tarım yatırımı sinyali

ADANA - Bölgeye, Petrol Ofisi bayiliğiyle birlikte, tarım ürünleri üretimi ve satışı anlamında da hizmet sunduklarını aktaran Bahadırlar Petrol şirket ortağı Ahmet Bahadır, bölge çiftçisi ile sanayici arasında köprü kurduklarını ifade etti. Bahadır, organik tarım ve seracılık alanlarında yatırım yapmak için çalışma içinde olduklarını söyledi.


Adana’nın İmamoğlu ilçesindeki ilk petrol istasyonu olarak faaliyetlerine 1992 yılında başladıklarını belirten Bahadır, zeytin, buğday, ayçiçek, mısır, yerfıstığı, pamuk, karpuz gibi birçok tarım ürününün hem alım satımı hem de ekim işlerini İmamoğlu’nda gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ahmet Bahadır, sektörde edindikleri 20 yıllık tecrübenin sağladığı avantajla, kaliteli hizmet sunduklarını belirterek, “Tarım sektöründe çok yol kat ettik ve kendimizi daha da geliştirmek için çalışıyoruz” dedi. Bahadır, tarımsal ekim alanlarını genişletmeye ve ürün çeşidini artırmaya yönelik faaliyetler yürüttüklerini aktardı.

Kendi üretimlerinin yanı sıra bölgede yetişen mahsulün büyük çoğunluğunu da çiftçiden alarak depolarında topladıklarını ve ardından ilgili fabrikalara ulaştırdıklarını söyleyen Ahmet Bahadır, çiftçi ile sanayiciyi birbiriyle buluşturan bir aracı kurum gibi çalıştıklarını ifade etti. Makarna ve nişasta sektörlerine ürün temin ettiklerini kaydeden Bahadır, önümüzdeki dönemde organik tarım ve seracılık alanlarında yatırım yapabileceklerini söyledi. Bu alanlar konusunda araştırma içinde olduklarını ifade eden Bahadır, tarım sektöründeki hizmetlerini titizlikle sürdüreceklerini kaydetti.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
08.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Bahadırlar’dan, organik tarım yatırımı sinyali




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız