Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

YAĞIN USTASI SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE ANFAŞ'TA BULUŞUYOR, 
SİZLERİ BU GÖRSEL ŞOVDA ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ.

Sunar ürünleri bir ilke imza attı damak tadını, göz zevkine taşıdı.

Türkiye'nin en önemli fuarlarından biri olan ANFAŞ sektörde yine farklı ürünleri damak tadına sunacak. Yağ sektöründeki başarısı ile günden güne büyüyen Sunar Grup, geçtiğimiz yıl ANFAŞ Gıda fuarında lansmanını yaptığı Sunar Profesyonel markalı margarinlerinde ürün gamını tamamlayarak sektöre damgasını vurdu. Bir yıl gibi kısa bir sürede aranılan bir marka haline gelen Sunar Profesyonel markalı ürünler ile bitkisel yağda olduğu gibi ev dışı tüketime yönelik margarin sektörüne de adından sıkça söz ettiren SUNAR GRUP, bu yıl da fuarda Türkiye'nin en ünlü şefi Ali Selek şov ile fuarda fark yaratacak. 15-18 Şubat 2012 tarihleri arasında 19’ncusu düzenlenecek olan ANFAŞ Fuarına katılacak olan SUNAR GRUP, sektör temsilcilerini de ağırlayacak. Türkiye'nin en ünlü şeflerinden ve Chef Club Başkanı Ali Selek'in şovları ile ürünlerini sektör temsilcileri ile buluşturacak olan Sunar Grup, 15 Şubat tarihinde ANFAŞ Fuarı'nda HALL 5/NO:2G2 saat 14.00'da ziyaretçileri ağırlayacak.

ADANA'NIN HALKA TATLISI SUNARLA ELBİSE OLACAK

Bu yıl fuarda farklılık yaratacak olan Sunar Grup, ürünleri kadar görsel şovu ile de adından söz ettirecek.Lezzetli Sunar ürünleri ANFAŞ fuarında göz kamaştıracak. Yağın ustası lezzet uzmanı Sunar ürünleri ile bir ilke amza atarak pastadan ve halka tatlıdan elbiseye dönüşecek. Çukurova Bölgesi ve Adana'nın halka tatlısı ve pasta ile sektör temsilcilerine hem göz, hem de damak zevki yaşatacak olan Sunar Grup, Sunar ürünleri ile hazırlanan halka tatlı ve pastadan elbise ile fuarda görsel şölen yaratacak. ANFAŞ Fuarın'da bir ilk olacak bu etkinlikle ziyaretçiler keyifli dakikalar yaşarken Sunar ürünlerinin de lezzetini bir kez daha tatmış olacak

3 YILDA SEKTÖRÜN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Elita Gıda ile 3 yıl gibi kısa bir sürede büyük başarıya imza atan SUNAR GRUP fuarda Mayalı hamur çeşitlerinden tuzlu kurabiyelere; torba bisküvi üretimlerinden kek ve tart hamurlarına kadar bütün ürünlerde mükemmel sonuç sağlayan ve çok amaçlı kullanım için üretilen Sunar PROFESYONEL Pasta, esnek yapısı sayesinde kruvasan, volovan gibi milföy çeşitlerinde tur verme işleminde mükemmel sonuç sağlayan Sunar PROFESYONEL Börek, sıcak tüketilen milföy, kruvasan, kuru poğaça ve boyoz çeşitleri için üretilen Sunar PROFESYONEL Nesta, kremabör, un kurabiyesi, çikolata sosları gibi tüm krema ve bisküvi çeşitlerinde kullanılmak üzere üretilen Sunar PROFESYONEL Krema, baklava, kadayıf, şerbetli tatlı çeşitleri ve su böreği için üretilen tereyağ aromalı Sunar PROFESYONEL Baklavalık ve özel formülü sayesinde patates, kroket ve schnitzel gibi sıcak tüketilen ürünlerde verimli ve lezzetli kızartma işlemi sağlayan yüksek kaliteli Sunar PROFESYONEL Kızartmalık, margarin grubu içerisindeki Şef aşçılar, baklavacılar, pastacılar gibi usta ellerin tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor.
Saygılarımızla

Doret Habib

Ekleme Tarihi
13.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Yağın Ustası Sektör Temsilcileriyle Anfaş'ta Buluşuyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız