Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 02 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Geleneksel Venedik Karnavalı’nda Barilla Lezzeti 

Geleneksel Venedik Karnavalı’nda Barilla Lezzeti

Venedik Karnavalı şerefine İstanbul’daki Venedik Sarayı’nda İtalyan Büyükelçiliği tarafından düzenlenen maskeli baloda Barilla, İtalyan geleneklerini ve mutfağını sergiledi.


18 Şubat 2012 - İtalya’nın kanallarıyla ve gondollarıyla tanınan kenti Venedik’te her yıl düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından binlerce insanın katıldığı geleneksel Venedik Karnavalı bu yıl İstanbul’daydı. Etkinlik, İtalya Büyükelçiliği’nin 18 Şubat’ta İstanbul’da düzenlediği maskeli baloda kutlandı. Tarihi 13. yüzyıla dayanan, her yıl Venediklilerin ve şehrin ziyaretçilerinin maskeler ardına saklanarak sokaklara döküldüğü karnaval heyecanı İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimleriyle Tomtom Sokak’taki Venedik Sarayı’na taşındı.

Dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, baloda ikram ettiği birbirinden lezzetli ve farklı İtalyan lezzetleriyle, konuklara gerçekten İtalya’da olduklarını hissettirdi. Bu çok özel etkinlikte İtalyan Mutfağı’nın ve gastronomi geleneğinin eşsiz örneklerini sunan Barilla, baloyu seçkin damaklar için unutulmaz bir gece haline getirdi.

Baloya sponsor olarak katılmalarının şirket için büyük önemi olduğunun altını çizen Barilla Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Güneş Karababa şöyle dedi: “Barilla’yı sadece bir İtalyan makarna markası olarak değerlendirmek doğru değil. Barilla, makarnanın yanı sıra soslardan unlu mamullere dek çok geniş bir ürün yelpazesinde faaliyet gösteren, yüksek kalite, dengeli beslenme ve sürdürülebilir gelişime odaklanmış bir İtalyan gıda şirketidir. İtalyan gastronomi geleneği ve Akdeniz tipi beslenme bu anlamda bizim en büyük esin kaynağımızdır ve Barilla tüm dünyada bu geleneğin en önemli temsilcilerinden birisidir. İtalya denince akla gelen en geleneksel etkinliklerden biri olan Venedik Karnavalı için yapılan bu maskeli baloda da İtalyan mutfağının klasikleri olan makarna çeşitlerimizle yer aldık. Her anıyla İtalyan geleneklerinin yansıtıldığı bu etkinlikte bulunmak Barilla için büyük bir gurur”.

Ekleme Tarihi
21.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Geleneksel Venedik Karnavalı’nda Barilla Lezzeti




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız