Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
SUNAR GRUP  

SUNAR GRUP 'İnsana Saygı Ödülü'ne layık görüldü

Ödül üzerine ödül alan SUNAR "İnsana Saygı Ödülü'nü de evine götürdü


Türkiye ’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri ’nin 2011 yılı sahipleri belli oldu. İnsan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bu yıl 11 ’incisi düzenlenen Kariyer.net 11. İnsana Saygı Ödülleri kapsamında Sunar Grup ödüllerine ödül ekleyerek her alandaki başarısı ile bir kez daha öne çıktı. Sunar Grup şirketlerinden Sunar Mısır'ın aldığı bu ödülle Sunar Grup'un insan kaynakları konusundaki titizliği ve başarısı da bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

İnsana Saygı Ödülleri kapsamında iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra; en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmalar da ödüle layık görüldü. Ayrıca adayların seçtiği en beğenilen firma ve beğenilen iş ilanı da ödüllendirildi. İnsana Saygı Ödülleri, Kariyer.net ’in ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında 15 Şubat 2012, Çarşamba günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ’nda düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi.

Sunar Grup Kurumsal İlişkiler&İdari İşler müdürü Burak Andı konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede kaynağı potansiyelini geliştirerek kaliteli hizmet ile hedeflerine ulaşmayı amaçlayan Sunar Grup'un, insana verdiği önemle bugün olduğu gibi gelecek yıllarda da çalışanları ile birlikte yan yana ve omuz omuza başarı yolunda yürümeye devam edeceğini söyledi. Andı "Çalışma arkadaşlarımız kadar, çalışma adaylarımıza da verdiğimizi önemi tescilleyen bu ödül bizleri oldukça motive ediyor” şeklinde konuştu.

Kariyer.net üzerinden gerçekleştirilen oylamada adaylara şirketlerin İK süreçleri, işveren markası ve adaylarla iletişimi bakımından en beğendikleri firma soruldu. Ayrıca, bir ön elemeden geçen tasarımlı iş ilanlarını da oylayan adaylar, içerik, görsellik ve yaratıcılık kriterlerini dikkate aldı. Böylece işverenlere beğenilerini ileterek istihdam süreçlerinde söz sahibi olundu. Kariyer.net, iş arama süreçlerinde karşılaştıkları en zor durumları adaylara sordu. Adayların yüzde 77 ’si başvurularına olumlu ya da olumsuz yanıt alamamaktan şikâyet ediyor. Bir hafta içinde başvurularına geri dönüş beklemeye başlayan adayların yüzde 62’si, iş başvurularına yanıt alamamayı ilgisizlik olarak görüyor.

Sunar Grup, başarılı insan kaynakları yönetimi sistemi performansı ile 10.000 firmanın içerisinden sıyrılarak Türkiye çapında verilen 11. İnsana Saygı ödülünü almış oldu.

Ekleme Tarihi
25.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: SUNAR GRUP 'İnsana Saygı Ödülü'ne layık görüldü




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız