Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Beymail Zeytinyağı Ve Zeytinyağlı Sabunları Satışa Sunuldu 

- BEYMAİL ZEYTİNYAĞI VE ZEYTİNYAĞLI SABUNLARI SATIŞA SUNULDU
- VALİ CELALETTİN CERRAH:
- “OSMANİYE’DE SON YILLARDA ZEYTİN AĞAÇLARININ SAYISI YÜZDE 220 ARTTI”
- “OSMANİYE GELECEK YILLARDA ZEYTİNİN MERKEZİ OLACAK”


OSMANİYE (İHA) - Vali Celalettin Cerrah, İl Özel İdaresi binasının alt katına açılan Beymail zeytinyağı ve zeytinyağlı sabun satış merkezinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
 
Osmaniye’de son yıllarda zeytin ağaçları sayısının yüzde 220 arttığını kaydeden Vali Celalettin Cerrah; ilin gelecek yıllarda zeytinin merkezi olacağına inandığını söyledi. Şimdi genç olan ağaçların önümüzdeki yıllarda bol miktarda ürün vereceğine dikkat çeken Cerrah, “Bu ürünün mutlaka Osmaniye’de değerlendirilmesi gerekiyor. Bu nedenle üreticimize örnek olmak maksadıyla satış merkezimizde Beymail markasıyla üretilen zeytinyağı ve zeytinyağlı sabunlarımızı satışa sunduk.
 
 
 
Çok kaliteli bir zeytinyağımız var. Bu kaliteli ürünün mutlaka en güzel ambalajla piyasaya sunulması gerekiyor. Amacımız üreticimize örnek olmak ve Osmaniye’de üretilen zeytinin Osmaniyeli üretici tarafından değerlendirilmesini sağlamak. Böylece zeytinimizin getirdiği ekonomik gelirin ilimizde kalmasını, üreticimizin kazanmasını hedefliyoruz” dedi.
Vali Cerrah, konuşmasının devamında 500 Dönümlük arazi ürerine Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulması çalışmalarının devam ettiğini de ifade ederek şunları kaydetti:
 
“İhtisas Organize Sanayi Bölgemizde 50 fabrikamız bulunacak. Zeytinyağı fabrikalarımızın şehir dışında, belli bir bölgede toplanması gerekiyor. Uzun yıllardır zeytincilikle uğraşmış olan bölgelerimizdeki üreticinin tecrübesine dayanarak ihtisas organize sanayi bölgesinin mutlaka kurulması gerektiğine karar verdik. Hem fabrikalardan çıkan kokunun şehirde yaşayan halkı rahatsız etmemesi hem de atıkların belli bir yerde toplanarak çevreye vereceği zararın önlenmesi açısından bu çok önemli.”
 
Osmaniye’de hem tarımın hem de sanayinin gelişmesi için her iki alanda da çalışmaların devam ettiğini belirten Cerrah; “Osmaniye yer fıstığı konusunda önemli projeler yaptık, şu anda bu projelerin sonuçlarını alıyoruz. Şimdi de zeytin konusunda aynı çalışmayı yapıyoruz. Zeytin ve Osmaniye yer fıstığı konusunda geliştirdiğimiz projeler hem çiftçimize hem de bu tarım ürünlerine yatırım yapmak isteyen sanayicimize kazanç sağlayacak. Amacımız, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak” dedi.

Ekleme Tarihi
26.02.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: beymail,zeytinyağı,sabun,celalettin cerrah
Link: Beymail Zeytinyağı Ve Zeytinyağlı Sabunları Satışa Sunuldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız