Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

ABD'li yatarımcı Türk baklavasının peşinde

ABD’de hızla büyüyen Güllüoğlu Baklavaları Amerikalı yatırımcılardan çok sayıda franchising teklifi alıyor.


Geçtiğimiz hafta sonu sonu New Jersey eyaletinin Cliffside Park kentinde bir şube daha açıp bu ülkedeki şube sayısını 4’e çıkaran Güllüoğlu Baklavaları bu yıl içerisinde ülkede yeni iki şube daha açmayı planlıyor.

Güllüoğlu Baklavaları’nın şubelerini ABD’nin çeşitli eyaletlerinde franchising yöntemiyle açmak işteyen çok sayıda Amerikalı yatırımcıdan teklif aldıklarını belirten firma ortakları gerekli şube sayısına ulaşmadan franchising vermeyeceklerini açıkladı.

2005 yılında New York’un Coney Island bölgesinde ilk şubesini açan Güllüoğlu Baklavaları, geçtiğimiz yıllarda Manhattan’da açtığı şubesiyle dikkatleri çekmişti.

Güllüoğlu Baklava’nın ABD’deki ortaklaklarından Ercan Karabeyoğlu, ABD’li çok sayıda yatırımcının Güllüoğlu Baklavalarının şubelerini Franchising yöntemiyle açmak için kendilerine başvurduğunu belirterek, kaliteyi korumak amacıyla ABD’de en az on şube açtıktan sonra Franchising vermeyi düşündüklerini açıkladı.

AMERİKALI YATIRIMCILARA "FRANCHISING" EN AZ 10 ŞUBE AÇTIKTAN SONRA VERECEĞİZ

Karabeyoğlu ANKA’ya yaptığı açıklamada, "Yeni açtığımız son iki dükkan Brooklyn da Brighton bölgesi ve New Jersey Cliffside Park’ta bize bir modeli seçmemizi sağlamış durumda olup bundan sonraki hedeflerimizede daha çabuk ulaşmamaızı sağlayacak.

Bu hedeflerde bu yıl sonuna kadar en az iki şube daha açmak olacaktır. Bu şubelerin açılımından sonrada gerekli eleman yetiştime işlemlerini tamamlayıp, en kısa zamanda çoğalma hedeflerimiz var.

Evlenmek kolay devam ettirmek zor mantığından çıkarak çoğalmak kolay kaliteyi bozmamamk zor olacağından bu çoğalmayı mümkün olduğu kadar gerek ürün, gerekse servis açısından üst seviyede tutabilmek hedefimiz vede ilk 10 şubemizde sadece kendi bünyemizde kalma hedefindeyiz. Ondan sonrada oturup önümüze bakacağız" diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
28.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: baklava, yatırım, abd
Link: ABD'li yatarımcı Türk baklavasının peşinde




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız