Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Tarım teknolojileri Malatya 

Tarım teknolojileri Malatya'da sergilenecek -Malatya'da bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilecek Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na 29 ilden firmalar katılacak 

MALATYA (A.A) - Malatya'da bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilecek Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na 29 ilden firmaların katılacağı bildirildi.

     Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya Öğretmenevi'nde düzenlenen istişare toplantısında, 5-8 Nisan tarihleri arasında yapılacak fuarla ilgili bilgi verdi.
 
     Mişmiş Park Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek organizasyona yönelik stantların yüzde 58'inin satıldığını belirten Nalçacı, fuar hazırlıkları kapsamında, bölgedeki Van'dan Adana ve Kayseri'ye kadar 29 ilin ticaret ve sanayi odaları, ziraat odaları, tarım kredi kooperatifleri ve sivil toplum kuruluşlarının ziyaret edildiğini ifade etti.
 
     Malatya'daki fuara 29 ilden firmaların katılacağını dile getiren Nalçacı, organizasyonun uluslararası katılımın sağlanması için de, Hollanda, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Mısır, İran, Gürcistan ve Ürdün'ün başkonsoloslukları ve ticari ataşelikleriyle görüşmeler yapıldığını anlattı.

     Bu ülkelerden katılımcı firma, ziyaretçi ve ülkelerin devlet erkanını getirmek için yürüttükleri çalışmalardan olumlu sonuçlar alındığını, konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini aktaran Nalçacı, ''Fuar için Malatya'nın ilçe ve beldelerinden gelecek olan çiftçilerimizin geliş gidiş akaryakıt giderlerini de karşılayacağız. Biz, tarım fuarını sıradan bir fuarmış gibi değerlendirmiyoruz. Fuar alanımızdaki stantların yüzde 58'i şimdiden satılmış durumda. Fuara, bölge illerinden büyük bir ilgi var'' dedi.

Ekleme Tarihi
01.03.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: tarım, teknoloji, fuar, malatya,makine, hayvancılık
Link: Tarım teknolojileri Malatya'da sergilenecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız