Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Başkan, Fiskobirlik yönetimini istifaya davet etti

GİRESUN (CİHAN)- Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Fiskobirlik Yönetim Kurulu'nu istifaya davet ederek, "Eğer oradaki işçilerin sorunlarına çare bulamıyorsanız o kurumda durmanızın da bir anlamı yok. Yeni insanların yolunu açmak lazım." dedi.


Aksu, Fiskobirlik Yönetim Kurulu tarafından EFİT AŞ'de çalışan 250 işçinin işten çıkarılmak istemesiyle ilgili soruları cevapladır. EFİT AŞ'de çalışanların işten çıkarılacak olmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Aksu, Fiskobirlik Yönetim Kurulu'nu eleştirdi. Başkan Aksu, "Fiskobirlik Yönetim Kurulu seçileli kısa bir süre oldu. İlk hamle olarak işçi çıkartmak istiyorlar." diye konuştu. İşçilerin sorunlarını çözemeyen yönetim kurulunun görevi bırakması gerektiğini vurgulayan Aksu, şöyle konuştu: "Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfi Bayraktar seçileli 5-6 yıl oldu. 5-6 yıldır bu soruna çözüm bulamamış bir insanın tekrar aday olmaması gerek. Eğer oradaki işçilerin sorunlarına çare bulamıyorsanız o kurumda durmanızın da bir anlamı yok. Yeni insanların yolunu açmak lazım."

Giresun için EFİT AŞ ve Fiskobirlik'in öneminin büyük olduğunu aktaran Başkan Aksu, Giresunluların birliğe sahip çıkmalarını istedi. Aksu, "Bugün Giresun'un sokağına ya da caddelerine çıktığınızda her 3 kişiden biri Fiskobirlik emeklisidir. Bir şekilde her eve Fiskobirlik ekmeği girmiştir. SEKA'yı kaybettik. Bugün Fiskobirlik'i de kaybettiğiniz takdirde yarın şehrimizi de kaybederiz. Esnaflarımızın bazıları, 'Fiskobirlik'e sahip çıkıyoruz' yazılı pankartları asmak istemiyor. Yani bu insanlar maaş alıp, başka yerlere gidip alışveriş yapmıyorlar. Giresun’da kazanıp burada harcıyorlar. Fiskobirlik'e sahip çıkmalıyız." dedi. CİHAN

Ekleme Tarihi
01.03.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Başkan, Fiskobirlik yönetimini istifaya davet etti
Link: Başkan, Fiskobirlik yönetimini istifaya davet etti




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız