Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 21 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Tam buğday ekmeği sempozyumla yaygınlaştırılacak 

Tam buğday ekmeği sempozyumla yaygınlaştırılacak

ANKARA (CİHAN)- Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, bazı bakanlık ve üniversiteler, Ankara Valiliği, Endüstriyel Fırıncılar Birliği ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte 'Tam Buğday Ekmeği Yaygınlaştırma' konulu sempozyum düzenleyecek.


        Düzenleme Komitesi Başkanlığını Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar’ın yaptığı sempozyuma, kurum ve kuruluş temsilcileri ile ilgili bilim adamları konuşmacı olarak katılacak. Ankara Rixsos Grand Hotel’de 6 Mart Salı günü iki oturum halinde gerçekleştirilecek sempozyumda Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H.Tanju Besler "Türkiye’de ekmek beslenme açısından değerlendirilmesi”, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizmal Hastalıklar Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Yetkin “Tam Buğday Ekmeği, Gastrointestinal Florai Diabet ve Obezite”, Sağlık Bakanlığı’ndan Uzman Gıda Mühendisi Cengiz Kesici “Sağlıklı Yaşamda Sağlık Bakanlığı’nın Rolü”, Doruk Grup Holding’ten Prof. Dr. Hikmet Boyacıoğlu “Dünyada ve Türkiye’de Ekmek ve Tam Buğday Ekmeği Tüketimi”, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kavak “Dünyada ve Türkiye’de Tam Buğday Ekmeği ve Kepekli Ekmeklerle İlgili Yasal Düzenlemeler”, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevin Şanlıer “Tam Tahıl Ürünleri ve Sağlık Üzerine Etkileri”, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Behiç Mert “Tam Buğday Unu ve Ekmeği Üretim Teknolojileri” konularında görüşlerini açıklayacaklar.

        Oturum başkanlıklarını Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Başkanı Prof. Dr. Hamit Köksal ile Ege Üniversitesi Prof. Dr. Sezgin Ünal’ın yapacağı sempozyum bir gün sürecek.

Ekleme Tarihi
02.03.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Tam buğday ekmeği sempozyumla yaygınlaştırılacak,halk ekmek
Link: Tam buğday ekmeği sempozyumla yaygınlaştırılacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız