Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 17 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı 

Malatya, Tarım Fuarı'na Hazırlanıyor

Malatya, bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na hazırlanıyor.


Malatya, bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na hazırlanıyor. Malatya Belediyesi Kültür AŞ tarafından 5 -8 Nisan tarihleri arasında yapılacak 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na il içinden ve dışından çok sayıda firmanın katılması planlanıyor.

Malatya Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuar çerçevesinde muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi. Muhtarlar da fuara destek verdi. Malatya Belediyesi Kültür Anonim Şirketi tarafından 5-8 Nisan tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı'nda düzenlenecek 6. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapsamında Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Malatya Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Nalçacı, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya, Kayısıkent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Abuzer Taylan ile mahalle muhtarları da katıldı.

Murat Nalçacı, fuarın çiftçilerin bilinçlenmesi, son teknolojiyle tanışması açısından önemli olduğunu vurguladı. Fuarların ve buna benzer organizasyonların üretici, tüketici ve teknolojiyi bir araya getirdiğini dile getiren Nalçacı, "Bir şehrin gelişmişliğinin ölçüsü, adından söz ettirmektir. Şirketimiz, sosyal ve kültürel alanlarda çeşitli etkinlikler yaparak, bulunduğu ili en iyi şekilde tanıtmaya çalışmaktadır. İlk etapta yerel anlamda çalışmalarına devam eden Kültür AŞ, yakın zamanda ulusal çapta organizasyonlar yaparak, üreticiler, tüketiciler ve teknolojiyi buluşturarak köprü görevini yapmaya devam etmektedir. Malatya Belediyesi Kültür AŞ'nin 2012 yılı programında yer alan 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nın düzenlenmesi, bölgemiz ile ilimiz çiftçilerinin yeni teknolojilerle tanışmasına ve aynı zamanda üreticilerin, ürünlerini gerek yurt içine gerekse yurt dışına pazarlamada yeni imkanlar sağlamasından dolayı bir kat daha önemi artmaktadır." şeklinde konuştu. (CİHAN)

Ekleme Tarihi
12.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Malatya, Tarım Fuarı'na Hazırlanıyor
Link: Malatya, Tarım Fuarı'na Hazırlanıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız