Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 11 Eylül 2025 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Sunar Grup,ünlü şef Mehmet Yaprak 

Sunar Grup, uluslararası arenada birçok ödülle sahip olan ünlü şef Mehmet Yaprak'a sponsor oldu.

Mehmet Yaprak Sunar Grup sponsorluğunda Türkiye'yi temsil etti 3 madalya ile döndü.


Sunar Grup, ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan ünlü şef Mehmet Yaprak'ın bu yıl İngiltere Londra'da iki yılda bir düzenlenen katıldığı 'Hotelympia' fuarında gerçekleşen Salon Culinary yarışmasında sponsorluğunu üstlendi. Londra’da 26 Şubat-1 Mart tarihlerinde gerçekleşen "Hotelympia" Fuarı'nda düzenlenen Salon Culinary yarışmasında, Mehmet Yaprak çeşitli dallardaki başarısı ile 1 altın, 2 gümüş, 1 bronz ve 2 merid kazanarak Türkiye'ye döndü.

İki yılda bir düzenlenen 'Hotelympia' fuarında yapılan Salon Culinary adlı 25 yıllık geçmişi olan bir yarışmada ödül kazanan Mehmet Yaprak, "Sunar Grup'a teşekkür ediyorum. Ben ülkemizde şeflerin neler yapabileceğini ispatlamak için gece gündüz çalışmaktayım. Hedeflerim var ve güçlü adımlarla yüksek başarılar kazanacağıma inanıyorum. Meslekteki zorluklara ve rekabete karşı; mesleğe olan sevgim ve aldığım haz ile istediğimi başarabileceğime çok inanıyorum. İngiltere London Hotelympia’da, Salon Culinary yarışmasında ülkemi dünyanın en iyi şefleri ve gurmeleri önünde 3 dalda başarıyla temsil ettim." dedi.
 
Mersin doğumlu Mehmet Yaprak, baba mesleği olan aşçılığa 1999 yılında başladı. Daha sonraki yıllarda Mersin Üniversitesi'nde akademik olarak mutfakla ilgili mesleki eğitimler alarak geleceğine yön verdi. 2009 yılında katıldığı Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivalinde 2 dalda 1 altın 1 bronz madalya alarak TAF (Tüm Aşçılar Federasyonu) Türk Aşçı Milli Takımına seçildi. İngiltere, İtalya, Fransa ve Ortadoğu ülkelerinde ve Türk mutfağının tanıtımlarında bulunan Yaprak, michellin yıldızlı birçok şefle çalıştı ve İspanyol, İtalyan, Fransız, Asya ve Uzakdoğu mutfakları hakkında özel eğitimler aldı.

Ekleme Tarihi
12.03.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Sunar Grup,ünlü şef Mehmet Yapraka sponsor oldu.
Link: Sunar Grup,ünlü şef Mehmet Yaprak'a sponsor oldu.




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız