Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 14 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

GÜNDE 188 BİN KİŞİ SAĞLIKLI GIDAYLA BULUŞTU

BARTIN (İHA) - Bartın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Alagöz, Bartın'da 188 bin kişinin sağlıklı gıdayla buluşturulduğunu ifade etti.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yusuf Alagöz, Bakanlığın "Tarım 2023" vizyonuna dayalı misyonu yönünden hep var olan kırsalın ve üreticilerinin önemli yer edindiğini belirtti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının geleceğe dönük vizyonunda tarımın sürekli geliştiğini belirten Yusuf Alagöz, "İnanıyorum ki, Türkiye toprakları bu çalışmalar ışığında yeşermeye devam edecektir. Tarım sektörü, Bakanlığımızın 'Tarım 2023' vizyonuna dayalı misyonu yönünden değerlendirildiğinde hep var olan kırsalı ve bu alanın cefakar üreticileriyle, tüketicinin de dahil olduğu yeni yapısıyla, aslında hayatın ta kendisi halini almıştır. Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır bir organizasyon değişikliği gerçekleştirme gücünüz, tarihteki haklı yerini mutlaka alacaktır. İlimiz düzeyinde de bu hayatın sağlıkla devam ettirilebilmesi her gün her öğün 188 bin insanımızın sağlıklı gıdayla buluşturulması, nüfusumuzun 3'te 2'sini oluşturan kırsalımızın sosyo ekonomik kalkınmasını gerçekleştirilmesi gibi çok ağır bir sorumluluğun altında olduğumuzun farkındayız. Bu ana eksen üzerinde gece gündüz demeden tüm personelimizle Bakanlığımızın temel tarımsal politikalarını azim ve kararlılıkla uygulamanın gayreti içerisindeyiz. Tarım sektörümüzü kısaca yenilenen modern yüzüyle üç kelimeyle ifade edecek olursak başta üretim, gıda güvenliği ve kırsal kalkınma ilk akla gelen sac ayaklarıdır" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yusuf Alagöz, "Tarımın sanayi alt yapısının iyileştirilmesine yönelik olarak, 12 adet tesisi Bartın'ımıza kazandırdık. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e Bartın'a yaptığı ziyaret için Bartınlı çiftçilerimiz adına sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunarız" diye konuştu.

Ekleme Tarihi
14.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Günde 188 Bin Kişi Sağlıklı Gıdayla Buluştu
Link: Günde 188 Bin Kişi Sağlıklı Gıdayla Buluştu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız