Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 02 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Konya Tarım 2012 fuarı bugün açılıyor 

Konya Tarım 2012 fuarı bugün açılıyor

Konya 10. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezinde açılacak.


TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Konya Tarım 2012 Fuarı (Konya 10. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı) ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Konya Tarım 2012 Fuarının kapılarının, geçen yıla göre yüzde 43 büyümeyle ziyaretçilere açılacağını belirtti.

Fuarın, tarım sektörüne yönelik bu yıl 10. kez Konya'da gerçekleştirildiğini ifade eden Ersözlü, fuar süresince yurt içi ve yurt dışından gelecek yüz binlerce ziyaretçiyi Konya'da TÜYAP çatısı altında buluşturacaklarını vurguladı.
Ersözlü, şunları kaydetti:

''Geçtiğimiz yıla oranla yüzde 43 büyüyerek, 65 bin metrekare sergileme alanında 32 ülkeden 590 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile bin 300 farklı markanın sergileneceği Konya Tarım 2012 Fuarı ile önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sektörün görkemli buluşmasına ev sahipliği yapacağız. Türk tarım sektörünün en önemli ve en etkin buluşma noktası haline gelen fuar, önceki yıllarda büyük başarılarla gerçekleştirilen ve ülke genelinde hatta Avrasya coğrafyasında büyük ses getiren fuarlardan aldığı güç ile sektör temsilcilerini ve profesyonel ziyaretçileri Konya'da TÜYAP çatısı altında bir araya getiriyor.''
 
Türkiye'de 75 farklı ilden çiftçilerin ve firma yetkililerinin fuara katılacağını bildiren Ersözlü, açıklamasında, ''Suriye, Makedonya, Romanya, İtalya, İran, Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Fransa, Cezayir başta olmak üzere birçok ülkeden profesyonel ziyaretçilere ev sahipliği yapacağız'' ifadelerini kullandı. Konya Tarım Fuarı, 14-18 Martta ziyaret edilebilecek. (AA)

Ekleme Tarihi
14.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Konya Tarım 2012 fuarı bugün açılıyor
Link: Konya Tarım 2012 fuarı bugün açılıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız