Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 03 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Mehmet Erel 

Yem maliyetindeki artışa ‘’Tavaş’’ çözümü

- Yem sektöründe yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Tavaş Yem ise, artan yem maliyetleri ve rekabetine karşı stratejik çözüm ortaklığı modelini geliştirdi…


-Tavaş Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Erel, ‘’Sektördeki deneyimin yanı sıra modern tesislerimiz ve son teknoloji laboratuvarımızı iş ortaklığı modeli ile çiftçilerimizin hizmetine sunuyoruz’’ dedi.

-Erel, uyguladıkları yeni modelle son 2 yılda, yüzde 200 üretim artışı sağladıklarını bildirdi.



ADANA –Yem sektöründe yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Tavaş Yem ise, kanatlı yetiştiriciliği, büyükbaş ve küçükbaş et ve süt besi sektöründe çiftçilerin artan yem maliyetleri ve rekabetine karşı stratejik çözüm ortaklığı modelini geliştirdi…

Yem sektöründe yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Tavaş Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erel, yaptığı açıklamada, gerek kanatlı gerekse büyükbaş ya da küçükbaş hayvan yemini kendisi üretmek isteyen ancak, fabrikası olmayan bütün üreticilere tesislerinin kapılarını açtıklarını söyledi.

Erel, bir tarafta sektördeki 30 yıllık birikimlerini, diğer yandan modern üretim tesisleri ile çağın son teknolojisine sahip laboratuvarlarını müşterilerinin hizmetine sunduklarını ifade ederek, ‘’Bunun yanı sıra uluslararası yem hammaddeleri piyasasını da yakından takip ederek, müşterilerimize danışmanlık hizmeti de veriyoruz’’ dedi.

Yem fiyatlarında meydana gelebilecek dalgalanmalar, yaşanabilecek iniş ve çıkışlar konusunda müşterilerin doğru zamanda, makul fiyatlarla yem hammaddesi alımı yapmalarını da sağladıklarını anlatan Erel, şunları söyledi:

‘’Yani hem üretiyor, hem hammadde sağlıyor, hem tesislerimizi müşterilerimize açıyor ve hem de en verimli yem formülasyonu modelini uygulayarak müşterilerimizin kaliteli yem elde etmelerine olanak tanıyoruz. ‘’

Erel, isteyen müşterilerine gerekli analiz ve araştırmaları yaparak özel yem üretimi yapma imkanı da verdiklerini vurgulayarak, ‘’Bu hizmetimizden sadece Adana il merkezi ve çevresindeki hayvancılık işletmeleri sahipleri değil, başta Konya olmak üzere İç Anadolu’daki yetiştiricilerin de faydalanmaları bizi mutlu ediyor. Biz bu modelle üretimimizi artırırken, müşterilerimiz de artan fiyatlar karşısında en en makul fiyatlarla yem ihtiyaçlarını karşılamış oluyorlar’’ diye konuştu.

Müşterilerinin, en önemli maliyeti olan yem tedarikinde ki sıkıntılarına çözüm ortağı olduklarını, bu sayede çiftçilerin daha çok verim artışı ve pazar geliştirmeye yönelmelerine olanak sağladıklarını belirten Erel, kazançlarını bankalarla değil çiftçilerle paylaştıklarını, böylelikle firma olarak gerçek ve reel büyümeyi sağladıklarını vurguladı.

Erel, bu hizmetlerinin yanı sıra, önümüzdeki dönemde de anlaşmaya vardıkları Alman stratejik ortaklarınında desteği ile kendi adına yem üretimi yapmak isteyen veterinerler, zooteknisyenler ve özel üretim çiftlikleri için yeni bir işbirliği modelini uygulamaya koymaya hazırlandıklarını sözlerine ekledi.


Yem sektöründe yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Tavaş Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erel.

Ekleme Tarihi
16.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Yem maliyetindeki artışa Tavaş çözümü, Mehmet Erel.
Link: Yem maliyetindeki artışa ‘’Tavaş’’ çözümü




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız