Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Lezzet uzmanı ve yağın ustası Sunar yerel zincirlerle buluşuyor, Mevlüt Nacar 

Lezzet uzmanı ve yağın ustası Sunar yerel zincirlerle buluşuyor

Türkiye'nin en büyük 10 bitkisel yağ üreticilerinden biri olan Sunar, yerel zincirler ve tedarikçilerin buluşma noktası olan 'Yerel Zincirler Buluşuyor' (YZB) organizasyona damgasını vuracak. Dağıtım ağını her geçen yıl daha da güçlendirdiklerini söyleyen Sunar Grup Pazarlama Direktörü Mevlüt Nacar, "Bu organizasyonlar dağıtım ağımızın büyümesine katkı sağlıyor. Sektördeki bilinirliğin perçinlenmesi için bu organizasyonu önemsiyoruz" dedi.


GÜÇLÜ DAĞITIM AĞINI PERÇİNLEMEK

Yağın ustası olarak organizasyonda Sunar'ın yerini alacağını belirten Mevlüt Nacar, sözlerine şöyle devam etti: "Perakendenin profesyonellerini bir araya getiren bu organizasyondan başlıca beklentimiz dağıtım ağımızı daha da güçlendirmek. Hızın esas olduğu perakende sektöründe, iş yoğunluğu yüksek düzeyde. İş yoğunluğunun yüksek olduğu sektörümüzün temsilcilerini geçtiğimiz yıllarda bir araya toplamayı başaran YZB organizasyonu, bu yıl da sektörün can damarının attığı nokta olacak. Her geçen yıl yeni tecrübelerle kendisini geliştirmeye devam ediyor."

GEÇEN YIL 5 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI


Perakendenin organize olmuş oyuncularını bir araya getiren bu organizasyonun geçmiş yıllarda ki performansını değerlendiren Mevlüt Nacar, "Türkiye genelinde 6 bin mağazada toplam 140 bin çalışanı ile hizmet sunan yerel zincirleri ve sektör temsilcilerini birleştirebilen bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. YZB her yıl Türkiye'nin dört bir yanından gelen yerel zincir sahipleri ile üreticiler, tedarikçiler, yerel zincirlerin iş ortakları ve perakende sektörüne hizmet sunan firmaları ağırlıyor. Geçen yıl 5 bin ziyaretçinin katıldığı YZB organizasyonunda bu yıl da büyük katılım olmasını bekliyoruz." 

Ekleme Tarihi
21.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Mevlüt Nacar, Lezzet uzmanı ve yağın ustası Sunar yerel zincirlerle buluşuyor
Link: Lezzet uzmanı ve yağın ustası Sunar yerel zincirlerle buluşuyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız