Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Toprağın Elleri Pazara Uzanıyor 

TOPRAĞIN ELLERİ PAZARA UZANIYOR

BAYBURT (İHA) - Sosyal Destek Programı çerçevesinde Bayburt Ziraat Odası tarafından ziraat ürünlerinin hijyenik koşullarda paketlenmesi ve satışı amacıyla uygulanan "Toprağın Elleri Pazara Uzanıyor" isimli projenin Bayburt halk pazarındaki standı, Vali Hasan İpek ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat tarafından açıldı.


Açılıştan önce başkan Hacı Ali Polat ve Vali Hasan İpek birer konuşma yaptı.

Vali Hasan İpek, Bayburt’un turizm açısından ciddi bir alt yapıya sahip olduğunu söyleyerek, "Bayburt’un turizmden para kazanması gerek, Bayburt’un para kazanması için ne yaparız peşindeyiz. İşte bu SODES projesi de devletin verdiği kaynaklarla sağolsun ziraat odası başkanımızın yaptığı projeyle Bayburt halkının katılımıyla çok güzel bir seviyeye ulaşmış. Yani en azından tarımsal ürünlerimizi yüzümüzün akıyla satabileceğimizi görüyoruz. İnşallah bundan sonra Bayburt taşıyla ilgili bir projemiz var. Bayburt taşını hediyelik eşya olarak ta satabilirsek kalıcı eserler olur, tarım ürünleri bu şekilde Bayburt’a ciddi bir yatırım başlar buda bir başlangıç olur” dedi.

Başkan Hacı Ali Polat ise konuşmasında, Bayburt’ta herkesin amacının sürdürülebilir bir ekonomi ile geleceği inşa etmek olduğunu, Bayburt’un yazın dışarıdan çok turist çektiğini, bunların artık sıradan tüketici olmadıklarını ve açıkta satılan malzemeyi almadıklarını hal böyle olunca tüketicinin, dilini pazarın dilini iyi kullanmak gerektiğini ve bu projenin bu açıdan önemli olduğunu söyleyerek projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan stanttaki ürünler ve ürünlerin paketlendiği makineler hakkında bilgi alan Vali İpek ve Belediye Başkanı Polat stantta alış veriş yaptıktan sonra pazaryerinden ayrıldılar. 

Ekleme Tarihi
21.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Toprağın Elleri Pazara Uzanıyor
Link: Toprağın Elleri Pazara Uzanıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız