Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
CaffÈ Nero  

TAV ve İDO'da kahveler Nero'dan

BTA, Gloria Jean's ile olan 8 yıllık birlikteliğini bitirerek, CaffÈ Nero ile anlaştı.


İSTANBUL - TAV'ın işlettiği havalimanları ile İDO'nun gemi ve iskelelerinde yiyecek içecek hizmeti sunan BTA, Gloria Jean's ile olan 8 yıllık birlikteliğini bitirerek, CaffÈ Nero ile anlaştı. BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, Gloria Jeans'in kendi içinde yaşadığı sorunlar yüzünden ocak ayında dolan sözleşmeyi yenilemediklerini belirterek, CaffÈ Nero ile 5+5 yıllık sözleşme imzaladıklarını aktardı. CaffÈ Nero de iki ay içinde dördü İstanbul Atatürk Havalimanı, ikisi Ankara Esenboğa Havalimanı, biri İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve altısı İDO deniz otobüslerinde olmak üzere toplam 13 kafeyi hizmete aldı. Anlaşma çerçevesinde yıl sonuna açılan kafe sayısı 29'a ulaşacak.

CaffÈ Nero Yönetici Ortağı Işık Keçeci Aşur son iki ayda açtıkları mağazalarla birlikte toplam mağaza sayılarının 35'e çıktığını belirterek, şunları söyledi:

"Geçen yılın ilk iki ayına göre yüzde 85, son iki ayına göre ise yüzde 40 büyüdük. Bu büyümede en büyük pay, elbette havalimanı ve deniz otobüslerinde bulunan 13 yeni mağazamız. Bu yeni mağazaların CaffÈ Nero'ya önemli bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Yeni mağazalarımızla birlikte aylık misafir sayımızın 650 bine çıkmış olması da bunun en önemli kanıtı. Yıl sonuna kadar mağaza sayımızı 56'ya yükseltmeyi hedefliyoruz. Yeni açılacak mağazalarımızla birlikte Türkiye'de 2012 yılında 8 milyondan fazla kişiye içecek içirmiş olacağız."

Fransızlar'ın BTA'sı yok görüşmelere açığız

Sadettin Cesur, TAV Havalimanları Holding'in yüzde 38 hissesinin, Fransız havaalanı işletmecisi Aeroports de Paris'e devredilmesi ile ilgili olarak ise "Bu tamamen hisse devrine yönelik bir anlaşma. Operasyonel anlamda hiçbir değişiklik olmayacak. Ancak onlar 25, TAV ise 12 havalimanı işletiyor. Ancak onlarda BTA benzeri bir yapı yok. Eğer o 25 havalimanındaki yiyecek içecek işini bizim üstlenmemiz gündeme gelirse, bu konu hakkında oturup görüşürüz" diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
22.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: TAV ve İDO da kahveler Nero dan
Link: TAV ve İDO'da kahveler Nero'dan




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız