Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Mete Zeytin % 40 büyüyecek

Mete Zeytin, geçtiğimiz kasım ayında hayata geçirdiği yeni mağaza yatırımıyla birlikte 2012'den ümitli.


BURSA - İkisi Gemlik, biri Orhangazi'de olmak üzere toplam 3 mağazada müşterilerine hizmet veren ve gelen talebe göre ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanına ulaştıran Mete Zeytin, geçtiğimiz kasım ayında hayata geçirdiği yeni mağaza yatırımıyla birlikte 2012'den ümitli. Müşterilerine zengin ürün yelpazesiyle hizmet veren firma, bu yıl ürün gamını daha da genişletmeyi ve yıl sonunda en az yüzde 40 büyümeyi planlıyor.

Temelleri 1932 yılınan dayanan Gemlik merkezli bir aile şirketi olarak yola çıktıklarını belirten Mete Zeytin Firması'nın sahibi Hikmet Mete, bugün ikinci kuşak yönetici olarak faaliyetlerine devam ettikleri söyledi. İkisi Gemlik, biri Orhangazi'de olmak üzere toplam 3 mağazada müşterilerine hizmet verdiklerini ifade eden Mete, "Oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahibiz. Firmamızda zeytin, zeytinyağı, turşu çeşitleri, doğal ev salçaları, reçeller, acı soslar, sabunlar, şıralar, kestane şekeri, pişamaniye, doğal köy balı ve konserve çeşitlerini her zaman bulabilirsiniz. Ürünlerimiz katkısız olarak imal ediliyor. Ayrıca yöresel lezzetler konusunda da iddialıyız" diye konuştu.

Mağazalarının 24 saat açık olduğunu ve 9 kişilik bir personelle hizmet verdiklerini dile getiren Hikmet Mete, yıllık ortalama 60 tonluk zeytin ve 20 tonluk da zeytinyağı satışı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Mete, 2011'den genel olarak pek memnun ayrılmadıklarına, bununla birlikte yıl sonuna doğru yeni bir yatırım yaptıklarına değinerek, yeni mağazalarıyla birlikte 2012'den ümitli olduklarını belirtti. "Özellikle zeytin, zeytinyağı ve turşularımızla iddialıyız" diyen Mete, kalite ve hijyeni ön planda tuttuklarını ve markalaşma çalışmalarına önem verdiklerini aktardı.

Yerel ya da ulusal zincir marketlerde var olmadıklarını, gelen talebe göre ürünlerini kargo ile Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırdıklarını vurgulayan. Mete, şöyle devam etti: "2011 yılı Kasım ayında 200 bin TL'lik yeni bir mağaza yatırımı yaparak Gemlik'teki ikinci ve merkez şubemizi hizmete soktuk. Yeni satış noktamızda görselliğe oldukça önem verdik. Son yatırımızın da katkısıyla bu yıl en az yüzde 40 büyüme planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde Bursa'nın değişik bölgelerinde yeni şubeler de açabiliriz. Bu yıl içinde zaten zengin olan ürün gamımızı daha da çeşitlendireceğiz. Reyonlarımıza peyniri de ilave ederek kahvaltılık ürünlerimizi tamamlamayı hedefliyoruz."
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
25.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Mete Zeytin
Link: Mete Zeytin % 40 büyüyecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız