Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
1. Plastik Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı 

1. Plastik Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı'na doğru -İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs: -''İzmir ve Ege Bölgesi'nin plastiğin üretim ve ticaret üssü olacağını düşünüyorum''

İZMİR (A.A) - İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, 10-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenecek 1. Plastik Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı'nı çok önemsediğini, İzmir ve Ege Bölgesi'nin plastiğin üretim üssü olacağını bildirdi.

     İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk kez düzenlenecek fuarla ilgili olarak sektör yetkilileri ile toplantı yapan Örs, İzmir'in fuarlar kenti olması yolunda bir adımın daha atıldığını belirtti.

     Yeni fuar alanının devreye girmesiyle birlikte var olan fuarlara yeni sektörlerin de ekleneceğini kaydeden Örs, ''İlk kez düzenleyeceğimiz plastik fuarı bizim için yeni bir sektörle buluşma anlamına geliyor. Bu ilk adımdır. Bu sektörün önünün çok açık olduğunu düşünüyorum. Petkim'in varlığı bu sektör için çok önemli bir kazanç. Yatırım hamleleriyle birlikte İzmir'in ve Ege Bölgesi'nin plastiğin üretim ve ticaret üssü olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

     Ege Plaster Derneği Başkanı Erol Paksu ise bugüne kadar hiç yapılmamış bir fuarı gerçekleştireceklerini, bu fuarı üst noktalara taşımak istediklerini dile getirdi.

     Petkim Satış ve Pazarlama Müdürü Mevlüt Çetinkaya da fuarın plastikle ilgili olumsuz imajı ortadan kaldırmak için önemli bir platform olacağına dikkat çekerek, ''İnsanlığın refahı plastik kullanımıyla ölçülür. Doğal malzeme yerine plastik kullanarak doğayı daha çok koruduğumuz düşünüyorum. Fuar bu algı için önemli bir vesile olacak'' görüşünü bildirdi.

   

Ekleme Tarihi
31.03.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: 1. Plastik Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı
Link: 1. Plastik Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı'na doğru




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız