Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Case IH JX110, Kayseri Tarım Fuarı’nda tanıtıldı

Case IH’in yeni modeli JX110, 110 HP güç üreten motoru ve güçlü donanım özellikleriyle şimdiden beklentilerinizi karşılamaya hazır


30 Mart 2012, Kayseri- Profesyonellerin tercihi Case IH, 110 HP güç üreten yeni JX110 modelini 2012 Kayseri Tarım Fuarı’nda çiftçilere tanıttı. Case IH JX110; yepyeni bir görünüme kavuşmuş modern çizgilere sahip kaporta dizaynı, operatör konforunu maksimuma taşıyan kabin tasarımı ile sınıfında şimdiden standartları belirliyor.

Günümüz tarımsal işletmelerinde artan ihtiyaçlar, daha yüksek güçlü motorlara sahip traktörlere gereksinimi ortaya çıkarıyor. Bu anlayıştan yola çıkılarak, daha üstün performans sunmak için geliştirilen Case IH JX110, tamamen yerli olarak üretilen 4 silindirli, turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motoru ile güç ve ekonomiyi buluşturuyor. 430 Nm gibi yüksek bir tork değeri ile, çiftçilerin tüm tarımsal faaliyetlerine en iyi şekilde yanıt veriyor.

65 HP güç üreten ortalama bir traktör ile 100 da büyüklüğünde bir arazi 16 saatte işlenirken, Case IH JX110 modeli ile aynı büyüklükteki arazi 10 saatte tamamlanabilmektedir.

Debriyaja basmaya son

12 ileri 12 geri transmisyona sahip Case IH JX110 MaxPro modelinde standart Powershuttle ileri geri mekik kolu sayesinde debriyaja basılmasına gerek duyulmadan ileri-geri hareket sağlanarak manevralar çok daha kolay yapılıyor. Bu sayede özellikle sıra sonu dönüşlerde harcanan zaman, en aza indiriliyor.

Case IH JX110, güçlü ve güvenilir hidrolik sistemi, 3.565 kg kaldırma kapasitesi ve standart olarak sunulan 4 adet hidrolik güç çıkışı ile üstün performans sunuyor.

Servo kuyruk mili ile güvenli kullanım

Case IH JX110 modelinde sunulan diğer bir özellik servo kuyruk mili, yumuşak bir kuyruk mili kavraması sağlıyor. Aynı zamanda traktörün durdurulması sonrasında kendisi devre dışı kalarak güvenli bir kullanımı da garanti ediyor. 540 ve 540E devir seçeneklerine sahip çift hızlı kuyruk mili sayesinde kullanıcı pek çok ekipman ile etkin ve en önemlisi ekonomik bir şekilde çalışabilmektedir.

Sınıfında standartları belirleyen kabin tasarımı

Modern çizgilere sahip yeni kaporta tasarımı ile Case IH JX110, konforu en üst seviyeye çıkaran yeni kabin tasarımı ile de sınıfında standartları belirliyor. Tamamen yenilenen kabin tasarımında standart yolcu koltuğu ile yanınızdakinin de konforu düşünüldü. Kabin görüş açısını maksimuma taşıyacak sunroof, standart arka cam sileceği ise Case IH JX110 kabininde sunulan diğer standart özelliklerden sadece birkaçı…

Ekleme Tarihi
31.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Case IH JX110, Kayseri Tarım Fuarı
Link: Case IH JX110, Kayseri Tarım Fuarı’nda tanıtıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız