Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Barilla, Gerçek İtalyan Lezzetleriyle Kanyon’daydı 

Keyifli bir öğle molası için…

Barilla, Gerçek İtalyan Lezzetleriyle Kanyon’daydı…


İtalyan mutfağının Türkiye’deki en önemli temsilcisi ve dünyanın bir numaralı makarnası Barilla, 30 Mart’ta Kanyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlediği İtalyan Mutfağı Atölyesi etkinliğiyle OMD Türkiye çalışanlarına eğlenceli bir öğle tatili yaşattı



Yenilikçi ve farklı ürünleriyle Türkiye’de makarna algısını değiştiren, dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, 30 Mart’ta Kanyon Alışveriş Merkezi’nin “Macro Atelier” alanında keyifli bir yemek kursu gerçekleştirdi. OMD Türkiye çalışanlarından oluşan ekip, Barilla Danışman Şefi Fabio Foltran eşliğinde birbirinden lezzetli yemeklerden oluşan zengin bir İtalyan menüsü hazırladı. Katılımcılar İtalya’ya özgü eşsiz tarifleri, sağlıklı ve lezzetli yemek pişirmenin püf noktalarını işin mutfağında öğrenirken, çalışma arkadaşları da workshop süresince onlara destek vererek keyifli zaman geçirdiler.

Kanyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Barilla’nın İtalyan Mutfağı Atölyesi izleyiciler tarafından da büyük ilgi gördü. İzleyicilerin İtalyan mutfağından farklı lezzetlere büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Barilla Danışman Şefi Fabio Foltran en başarılı ekibi seçti. Katılımcılar arasından Barilla Türkiye Facebook sayfasına üye olanlara hediye paketleri verildi.

Barilla, öğle yemeği arasını farklı bir şekilde değerlendirmek ve bir yandan atölyeye katılırken bir yandan da İtalyan mutfağından farklı tatlar denemek isteyen çalışanlar için etkinliği farklı bölgelerde gerçekleştirmeye devam edecek. İtalyan Mutfağı Atölyesi’ne katılmak isteyen tüm şirket ve çalışanlarının Barilla tarafından düzenlenen etkinliklerde ağırlanacağını ifade eden Barilla Danışman Şefi Fabio Foltran, iş yaşamına lezzet katmak isteyen herkesi bu eğlenceli etkinliğe beklediklerini ifade etti.

Barilla İtalyan Mutfağı Atölyesi’ne katılmak isteyen şirketler için 0216 469 85 85 numaralı telefondan randevu alınabiliyor.

Ekleme Tarihi
12.04.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Keyifli bir öğle molası için, barilla
Link: Keyifli bir öğle molası için…




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız