Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 30 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
selva makarna, selva gıda 

Dünya çocukları 23 Nisan’ı Selva ile kutluyor

Bu yıl 34’üncüsü düzenlenen TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne destek veren Selva Gıda, şenlik kapsamında düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle dünya çocuklarına eğlenceli dakikalar yaşatacak. Dünya ülkelerinde de severek yenilen Selva Makarna’yı üretim yeri olan Konya’da tatma imkanı bulacak olan dünya çocukları, Selva’nın kuracağı “Uzay Çadırı” ile Güneş Sisteminde gezintiye çıkarak unutamayacakları bir gün geçirecekler.


Makarna sektörünün önde gelen markalarından Selva, bu yıl Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen TRT 34. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne destek veriyor.

17 Nisan tarihindeki şenlik yürüyüşü ve Mevlana Kültür Merkezi’nde kurulacak Çocuk Dünyası’nın açılışı ile başlayacak olan Çocuk Şenliği, 24 Nisan tarihine kadar sürecek. 17–24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çocuk Şenliği’nin sponsorlarından Selva, şenlikler kapsamında gerçekleştireceği aktivite ve etkinliklerle dünya çocuklarına unutamayacakları eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da ürünleri beğenilerek tüketilen ve bugün itibariyle 80 ülkeye ürün ihraç eden Selva, dünyanın ilk ve tek uluslararası çocuk bayramı için Konya’ya gelen 42 ülkeden yaklaşık 600 çocuğa farklı soslarla hazırlanan makarnaları tattırırken, kurduğu uzay çadırı ile çocukları Güneş Sistemine gezintiye çıkaracak.

Ekleme Tarihi
13.04.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Dünya çocukları 23 Nisanı Selva ile kutluyor
Link: Dünya çocukları 23 Nisan’ı Selva ile kutluyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız