Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 09 Eylül 2025 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
sigara böreği, Bilsen, Türkiye 

Bilsen, Türkiye'de marka olmak istiyor

Firma, ilerleyen zamanlarda daha geniş bir yere taşınarak, kapasitesini ve kalitesini ileriye taşımayı hedefliyor.


GAZİANTEP - Gaziantep'te 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren Çoğultaş Gıda, ilk olarak kuruyemiş üretimi ile işe başladı.

2008'de mantı, yufka ve kadayıf üretimine adım atan firma, mantı ve makine yufkası ile Gaziantep'te bir ilki gerçekleştirdi.

Gaziantep'te 'Bilsen' markasıyla öne çıkmayı başardıklarını söyleyen Çoğultaş Gıda Genel Müdürü Hakan Çoğul, "Gaziantep başta olmak üzere Adana, Mersin ve Antalya bölgeleriyle yoğun olarak çalışıyoruz. Fakat gelen talebe göre ürünlerimizi Türkiye'nin her bölgesine ulaştırabiliyoruz. Gaziantep'te Bilsen adıyla marka olmayı başardık. Amacımız Türkiye'de Bilsen'i marka yapmak. Bununla beraber ilerleyen zamanlarda daha geniş bir yere taşınarak, hem kapasitemizi hem de kalitemizi daha da ileri taşıyarak hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Hijyene büyük önem verdiklerinin altını çizen Çoğul, üretimleri konusunda şunları söyledi:

"Biz gıda sektöründe hizmet veriyoruz. Yapılacak küçük bir ihmalin insan hayatını tehlikeye atacağı bilincindeyiz. Bu yüzden yaptığımız işi gereğinden fazla ciddiye almak zorundayız. Tüm hijyen koşullarını en iyi şekilde sağlayarak üretim yapmaya özen gösteriyoruz. Mantı, yufka ve kadayıf üretimi yapmaktayız. Mantıda soya kıymalı ve sade kıymalı olmak üzere iki çeşidimiz bulunmaktadır. Mantı üretimi yapılırken, ilk etapta makinelerden dökülüyor. Pastörize edilen mantılar fırınlanıyor ve bir gün dinlendirildikten sonra paketleniyor. Yufkada ise yine el değmeden özel yapım olan tünel fırın ile üretim yapılıyor."

Günlük olarak mantıda 1 ton, yufkada 1 ton 200 kilogram ve kadayıfta 500 kilogram üretim kapasitelerinin bulunduğunu anlatan Hakan Çoğul, bunun yanı sıra Munzur Organik Ürünler'in Güneydoğu Anadolu Bölgesi bayiliğini yaptıklarını kaydetti.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
16.04.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Bilsen, Türkiye de marka olmak istiyor
Link: Türkiye'de marka olmak istiyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız