Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Baca 

Baca'dan özel zeytinyağı

Baca Cafe, ürünlerinde kullandığı ve müşterileri tarafından çok beğenilen zeytinyağını Baca markası ile şubelerinde satışa sunacak.


İZMİR - İzmir'de 1999 yılında kurulan slow food-yavaş yemek hareketi üyesi Baca Cafe, ürünlerinde kullandığı ve müşterileri tarafından çok beğenilen zeytinyağını Baca markası ile şubelerinde satışa sunacak.

Müşterilerinin temizlik ve lezzet konusunda kendilerini sevdiklerini söyleyen Çiğli Baca Cafe Bakery'nin işletmecisi Songül Yılmaz, "Sırrımız, ürünlerimizde kesinlikle koruyucu katkı madde kullanmamamız ve hemen hemen tüm ürünlerimizin Ayvalık'tan özel olarak getirdiğimiz zeytinyağı ve tereyağı ile yapmamız. Kullandığımız zeytinyağı müşterilerimiz tarafından çok beğeniliyor" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde Ayvalık'ta kendi zeytinyağlarını üreterek, hem ürünlerde kullanacaklarını hem de müşterilerine Baca markasıyla satışa sunacaklarını açıklayan Yılmaz, "Doğal ürünlerle hazırlanan mönülerimizle, misafirlerimize sağlıklı ve lezzetli beslenmeyi bir arada sunuyoruz. Glikoz, katkı ve boya maddeleri Baca Cafe'den içeri giremez. Müşterilerimiz sunduğumuz kalitenin farkında. Gösterdikleri ilgi ve güven buradan kaynaklanıyor" şeklinde konuştu.

Zeytinyağıyla yapılan gevrek, kumru ve boyozun en çok ilgi gören ürünleri olduğunu ifade eden Yılmaz, bu üçlünün çok rağbet gördüğünü açıkladı. Ürünlerinin çok beğenildiğini belirten Songül Yılmaz, bazı müşterilerin yurtdışına giderken, lezzetlerini paket yaptırarak yanlarında götürdüklerini belirtti.

Sabahları çok zengin bir kahvaltı ve öğlenleri geniş bir mönüyle hizmet verdiklerini dile getiren Yılmaz, şu anda 3 şubeyle hizmet verdiklerini ve bu yıl içerisinde Karşıyaka, Alsancak ve Bornova gibi merkezi yerlerde şubeler açarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sağlıklı ve kaliteli lezzetlerimiz yanında sunduğumuz sıradışı mönülerimizle İzmirlilerin büyük ilgisini çekiyoruz. Pastane ürünlerinin tümü 180 metrekarelik Çiğli Baca Cafe Bakery mutfağında hazırlanıyor ve diğer şubelere de dağıtımı buradan gerçekleştiriliyor."
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
18.04.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Baca, özel zeytinyağı
Link: Baca'dan özel zeytinyağı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız