Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, Hollanda’ya Yatırım Yapan En İyi Şirket Seçildi 

NEJAT GÜLLÜ’NÜN GÜLLÜOĞLU “HOLLANDA’YA YATIRIM YAPAN EN İYİ ŞİRKET” SEÇİLDİ…

Yurt dışındaki şubeleşme yapısıyla Türk baklavasını dünyaya tanıtan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, Hollanda Genç İşadamları Federasyonu (HOGİAF) tarafından düzenlenen “HOGİAF Medeniyetler İttifakı Katkı Ödülleri” töreninde “Hollanda’ya Yatırım Yapan En İyi Şirket” ödülünü aldı…


Hollanda Genç İşadamları Federasyonu (HOGİAF) tarafından Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı onuruna gerçekleştirilen “HOGİAF Medeniyetler İttifakı Katkı Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreninde “Hollanda’ya Yatırım Yapan En İyi Şirket” ödülünün sahibi, dünyaya Türk baklavasını yediren Güllüoğlu’nun oldu.

Yaklaşık 50 bin kişinin oylarıyla “Hollanda’ya Yatırım Yapan En İyi Şirket” ödülünü kazanan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, Hollandalıların büyük beğenisini kazanan Amsterdam şubesini geçtiğimiz yıl açmıştı.

Lahey World Forum'da düzenlenen HOGİAF Medeniyetler İttifakı Katkı Ödülleri gecesinde Nejat Güllü adına sahneye çıkan Güllüoğlu Genel Müdürü Fatih Güllü ve Güllüoğlu Amsterdam Yönetim Direktörü Erdem Mirza, ödülü törene Türkiye adına katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in elinden ödülü aldı.

www.hogiafawards.nl sitesi üzerinden halk oylamasına sunulan şirketler arasından sıyrılıp bu ödülü kazanmanın büyük bir onur olduğunu dile getiren Güllüoğlu Genel Müdürü Fatih Güllü, “Yurt dışında Güllüoğlu hem yatırımcılardan hem de tüketicilerden yoğun ilgi görüyor. Baklavanın yanı sıra su böreği çeşitleri, pasta, lokum, yufka, poğaça ve simit gibi geleneksel lezzetlerimiz kısa zamanda Hollandalıların da beğenisini kazandı. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nun yurt dışında Hollanda Amsterdam şubesinin yanı sıra Libya’da Trablus ve ABD’de New Jersey Cliffside Park, New York’ta Manhattan, Brighton Beach, Astoria Queens ve Kaliforniya Los Angeles’ta olmak üzere toplam altı şubesi bulunuyor. Yurt dışına yatırım yapan bir şirket olarak bu ödülü halk oylarıyla almak bizim için bir onur” dedi.

Dünyaya baklavanın yanı sıra su böreği çeşitleri, pasta, lokum, yufka, poğaça ve simit gibi geleneksel lezzetlerimizi yediren Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir ya da (212) 321 34 34 numaralı telefondan bilgi alınabilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir. 

Ekleme Tarihi
20.04.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Hollanda ya Yatırım Yapan En İyi Şirket Seçildi
Link: Hollanda’ya Yatırım Yapan En İyi Şirket Seçildi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız