Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 02 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Buca 

BUCA'NIN ORGANİK STANDINA ÜNİVERSİTELİ AKINI

İZMİR (İHA) - Türkiye’nin tek zeytin ve zeytinyağı fuarı olan OLIVTECH Fuarı’na organik zeytin ve zeytinyağlarıyla katılan Buca Belediyesi, fuarın son gününde yurt dışından ve yurt içinden gelen katılımcıları ağırladı.


Buca’nın çeşitli köylerinde yetişen organik ürünlerin sergilendiği fuarın kapanış gününde, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve eşi Oya Tatı, ziyaretçileri Buca standında misafir etti. Kosova’dan ve Ankara Üniversitesi’nden fuara gelen katılımcılara Başkan Tatı, ilçenin organik ürünleri hakkında bilgi verdi. Buca’ya has organik zeytin, zeytinyağı, salça gibi gıda ürünlerin yer aldığı stantta Kosova’dan gelen misafirlerle köy ekmeği eşliğinde kahvaltı eden Tatı, Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümün'de okuyan öğrencileri de bilgilendirdi.

TATI, STANDI YALNIZ BIRAKMADI

OLIVTECH’in kapanış gününde fuara damgasını vuran Buca Belediyesi standını, Başkan Tatı biran olsun yalnız bırakmadı. OLIVTECH Fuar’ını gezmek için Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden gelen 40 üniversite öğrencisi ve öğretim üyesi Dr. Mehmet Özkan’ı Buca standın da ağırlayan Başkan Ercan Tatı, genç beyinlerle organik ürün ve Buca hakkında söyleşi yaptı. Tatı Belenbaşı, Kırıklar, Karacaağaç ve Doğancılar köylerinde yetişen tamamen organik olan ürünleri ziyaretçilere ikram etti.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın yakınlığı ve misafirperverliğinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Mehmet Özkan, Buca’nın takipçisi olacaklarını, sonraki fuar ve ürünlerinin sergilendiği etkinliklere de katılacaklarını belirtti.

Ekleme Tarihi
23.04.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Buca nın Organik Standına Üniversiteli Akını, Meyvecilik, Organik Tarım, Ekonomi, Lojistik, Zeytin, Fuarlar, Organik üretim, ürün
Link: Buca'nın Organik Standına Üniversiteli Akını




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız