Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 05 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

Kümes patentli 50 menü ile zincir mağazada yabancı halkasını kırmayı hedefliyor


Kümes, bu yıl 20 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Zincir fast food alanında yabancı üstünlüğünü kırmayı planlayan Kümes, hazırladığı 50 menünün patentini aldı.






GEBZE - Yaklaşık 3 yıl önce "Tavuk Kümes'ten Yenir" sloganı ile yola çıkan ve iki yıl içinde 9 şubeye ulaşan Kümes', bu yıl 20 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Zincir fast food alanında yabancı üstünlüğünü kırmayı planlayan Kümes, hazırladığı 50 menünün patentini aldı.

Kümes Genel Müdürü Zafer Kılıç, fuarda karşılaştıkları yüksek isim hakkı ve bayilik bedellerinden dolayı kendi markalarını hayata geçirmek için harekete geçtiklerini söyledi. Hedeflerinin frachise veren bir firma olarak ulusal pazara açılmak olduğunu hatırlatan Kılıç, "Bu amaçla ilk yılımızda 50 menü hazırladık ve bu menülerin patentlerini aldık. Tüm operasyonel ve mali konuları, satın alma süreçlerini, stok takibini, satış işlemlerini, maliyet ve karlılıkla ilgili tüm faaliyetleri takip edebileceğimiz güçlü bir yazılım ve donanım ağı kurduk" dedi. Profesyonelleşme safhasında Ar-Ge, kurumsal kimlik, yönetim ve organizasyon, reklam ve PR çalışmalarının yanı sıra ambalaj, hijyen ve dekorasyon gibi konuları gündemlerine aldıklarını söyleyen Kılıç, şubelerinde kullandıkları masa ve duvar kağıtlarının "Kümes" adıyla patentlendiği bilgisini verdi. Depo ve üretim tesislerinin ISO 9001 ve ISO 22000 kalite sistemlerine tabi olduğunu ve paket servis ve şube servislerinde kullanılan malzemelerin Tarım Bakanlığı onaylı olduğunu kaydeden Kılıç, Şube dekorasyonunda ve kullanılan tüm ekipmanlarda standart dışına çıkılmadığını ve mevcut Kümes konseptinden taviz verilmediğini sözlerine ekledi.

Şube kurulumu 45
günde tamamlanıyor


Türkiye'nin her noktasında hizmet verebilecek kapasiteye sahip durumda olduklarına değinen Kılıç, Kümes ailesinin bir üyesi olacak girişimcilerin marka oluşturmak, reklam belirlemek, üretim yapmak, yeni ürün geliştirmek, tedarikçi aramak, satın alma araştırması yapmak ve rakip analizi yapma sürelerinden muaf olacağını kaydetti.

Şube kurulum ve maliyetlerinin kendileri tarafından karşılandığını ve maksimum 45 gün içinde kurulumunun tamamlandığını söyleyen Kılıç, "Hizmet kalitemizi yükseltmek adına hem bayilik alan kişilere hem de şubelerde çalışacak personele müşteri memnuniyeti, sunum, cihazların kullanımı, menüler, soslamalar, şirket yapısı, lojistik ve sistem altyapısını öğretici eğitimler veriyoruz. Bu eğitimlerin süresi 1 ila 4 hafta arasında değişiyor" dedi.

Şuanda Adapazarı Şubesi, Çayırova Şubesi, Çayırova Soğuk Satış Şubesi, Gebze Mustafa Paşa Şubesi, Dilovası Şubesi, Darıca Şubesi, Hacı Halil Şubesi, İzmit Yürüyüş Yolu Şubesi, Pendik Şubeleri'nde hizmet verdiklerini ve hedeflerinin yılsonuna kadar 20 şubeye ulaşmak olduğunu söyleyen Kılıç, Marmara Bölgesinin her noktasına 24 saat lojistik destek verdiklerini de sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
02.05.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Kümes patentli 50 menü ile zincir mağazada yabancı halkasını kırmayı hedefliyor
Link: Kümes patentli 50 menü ile zincir mağazada yabancı halkasını kırmayı hedefliyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız