Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 21 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Adanalı çiftçilerin Case IH çıkarması 

Adanalı çiftçilerin Case IH çıkarması!

Case IH, çiftçileri tarım teknolojileri ve yöntemleri konusunda bilgilendirme amacıyla düzenlediği eğitim günlerinde, Adanalı çiftçileri ağırladı.


08 Mayıs 2012, İstanbul- Profesyonel çiftçilerin tercihi Case IH, Ankara’daki Fabrika’da Adanalı çiftçileri konuk etti. Case IH, çiftçilere yönelik düzenlediği eğitim günleriyle, çiftçileri detaylı bilgilendirmenin yanı sıra, sorulara bire bir yanıt vermeyi amaçlıyor.

Adana Case IH Bayisi Aslanlar Traktör Tar. Mak. Ürn. Otomv. Akart. İnş. İth. San. Tic. LTD. ŞTİ aracılığıyla Adana ve çevre yerleşim merkezlerinden, 07 Mayıs 2012 tarihinde Fabrika’ya gelen çiftçiler, Case IH’in geçmişi ve faaliyet alanlarının anlatılmasıyla başlanan eğitimde, çevre dostu Tier-3 motorla yenilenen Case IH modellerini bire bir inceleyen çiftçiler; yakıt tüketimi başta olmak üzere, traktörü kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar, verimi arttırmaya yönelik unsurlar gibi en çok merak edilen konularda da uzmanlara danışma fırsatı buldu.

Avrupa’nın sayılı büyük fabrikalarından birini ziyaret etme şansı elde eden çiftçiler, fabrikanın Teknik Merkezi ile birlikte, Isıl İşlem Merkezi, Üretim Bandı ve Kalite Kontrol Bölümlerini gezdi. Çiftçilerin yakından incelediği ürünler arasında, Tier-3 motorla yenilenen ve kabinli ve kabinsiz, çiftçeker ve tekçeker seçenekleriyle çiftçiye sunulan JX PRO Serisi yer alıyor.

Ekleme Tarihi
09.05.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Adanalı çiftçilerin Case IH çıkarması
Link: Adanalı çiftçilerin Case IH çıkarması!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız