Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

GÜBRETAŞ’tan İzmir’deki 8.Uluslararası Toprak Bilimi Kongresi’ne destek

Sektörünün öncü kuruluşu GÜBRETAŞ, 15 Mayıs’ta başlayan ve 1000’den fazla akademisyenin buluşacağı 8. Uluslararası Toprak Bilimi Kongresi’ni destekliyor. GÜBRETAŞ’ın sponsor olduğu Kongre’nin bu yıl ana konusunu “Sürdürülebilir Toprak Yönetimi, Arazi Bozulması ve Zorluklar” oluşturuyor.


Kuruluşunun 60. yılına satış, pazar payı, ciro ve kârlılık rekorlarıyla giren sektörünün öncü kuruluşu GÜBRETAŞ (Gübre Fabrikaları T.A.Ş.), Türkiye Toprak Bilimi Derneği ile Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi organizasyonunda gerçekleştirilen 8. Uluslararası Toprak Bilimi Kongresi’ni de destekliyor.

15-17 Mayıs tarihleri arasında İzmir’in Çeşme ilçesindeki Altın Yunus Oteli’nde GÜBRETAŞ’ın sponsorluğunda gerçekleşen 8. Uluslararası Toprak Bilimi Kongresi’ne Türkiye’nin yanı sıra çeşitli ülkelerden 1000’den fazla akademisyen katılıyor.

“Sürdürülebilir Toprak Yönetimi, Arazi Bozulması ve Zorluklar” ana başlığıyla düzenlenen kongrede; tarımda toprak sağlığı yönetimi ve politikaları, toprak oluşumu ve sınıflandırılması, toprak ve çevre koruma, gıda güvenliği ve insanlığın sağlığı için besin yönetimi, iklim değişikliğinin toprağa etkisi, sürdürülebilir arazi-toprak yönetiminin sosyoekonomik yönleri gibi konularda bilimsel tebliğler sunuluyor.

Sektördeki bilinçlenmeyi artırmak için eğitim ve akademik çalışmalara önem veren GÜBRETAŞ, son yıllarda önemli bilimsel kongrelere de sponsor olarak desteğini sürdürüyor.

Ekleme Tarihi
16.05.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: GÜBRETAŞ, İzmir, 8.Uluslararası Toprak Bilimi Kongresi, destek
Link: GÜBRETAŞ’tan İzmir’deki 8.Uluslararası Toprak Bilimi Kongresi’ne destek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız