Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Yenilenen dondurma menüsüyle bu yaz çok serin geçecek, Özsüt 

Yenilenen dondurma menüsüyle bu yaz çok serin geçecek!

Özsüt, yeni tatlar eklediği dondurma menüsüyle bunaltıcı sıcakların etkisini azaltacak. Günlük taze çiftlik sütü ve tadına doyulmaz içeriklerin enfes birleşiminden oluşan Özsüt dondurmalarının arasında bu yaz, “Profiterollü” ve “Sütlaçlı” da bulunuyor.


Özsüt, dondurma menüsüyle bu sene de yazın en güzel renklerini oluşturacak. Eklenen yeni çeşitlerle rüya gibi anlar yaşatacak olan Özsüt dondurmaları, taze günlük çiftlik sütünden yapılırken; çikolatalı dondurmalarda dünyada gurmelerin tercihi olan Valrhona markalı çikolatalar, meyveli dondurmalarda da mevsiminde dalından koparılmış taze içerikler kullanılıyor.

Özsüt’ün 2012 yazına damga vuracak olan yeni dondurma çeşitlerinden ikisi tatlı tutkunlarının aşina olduğu lezzetler: “Sütlaçlı” ve “Profiterollü”... Özsüt’ün 74 yıllık klasiklerinden olan sütlaç ve Valrhona çikolatalarıyla hazırlanan profiterol, bu yaz serinletici tatlar olarak dondurma tutkunlarının karşısına çıkacak.

Bunların dışında çikolatanın cazibesi de Özsüt dondurmaları arasında kendine yer bulacak. “Jivara Sütlü Çikolata” ve “Tropilia Bitter Çikolata”, çikolata ve günlük sütün leziz birlikteliğini hissettirecek yeni çeşitlerden olacak.

Özsüt, dondurmada hafif bir lezzet arayanları da unutmadı. Yeni çeşitler arasında bulunan “Çilekli Yoğurtlu”, taze çileğin doğallığını leziz yoğurt tadıyla bir araya getirirken hem keyifli hem de sağlıklı bir seçenek sunuyor. Ayrıca “Yoğurtlu” seçeneği de serinleten yeni lezzetler arasında yerini alıyor.

Kup çeşitleri de Özsüt’ün menüsünün kalp çalan tatlarından... “Kup Menta”, “Kup Balbadem”, “Kup Akdeniz”, “Kup Çilek”, “Kup Vanilya”, “Kup Sundae”, “Kup Muz” ve “Kup Karamel” taze içerikleriyle lezzet avcılarının bu yaz da vazgeçemediği çeşitlerden olacak.

Tüm bunların yanı sıra Özsüt’ün klasik dondurma lezzetleri; Kaymaklı, Süper Vanilya, Nane, Fıstık, Üzüm&Ceviz, Krokan, Karamel, Sakız, Karadut, Frambuaz, Çilek, Limon, Kavun, Vişne, Mandarin, Limetta ve Light da bu yaz yine dondurma severlerin karşısına çıkacak.

Özsüt, sevdiklerinizle sıcak bir yaz gününde keyifli bir ortamda buluşmak ve “gerçek” dondurma lezzetiyle tanışmak için yeni dondurma menüsüyle sizleri bekliyor. 

Ekleme Tarihi
24.05.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Yenilenen dondurma menüsüyle bu yaz çok serin geçecek, Özsüt
Link: Yenilenen dondurma menüsüyle bu yaz çok serin geçecek!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız