Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Söke Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 

Söke Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde Kongre Heyecanı

AYDIN (İHA) - Söke Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Nisan ayındaki başvurunun ardından tüzel yapıya kavuşmasıyla kuruluş genel kurulunu gerçekleştirdi.


Söke Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Nisan ayındaki başvurunun ardından tüzel yapıya kavuşmasıyla kuruluş genel kurulunu Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri Mustafa Aslan, Yasin Dağ’ın ve çok sayıda hayvan işletmeleri üreticilerinin katılımıyla Söke Ziraat Odasının Konferans Salonunda yaptı.

Genel Kurul Kooperatif yönetim kurulu belirledi. Söke Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Kadir Çalışkan, Ahmet Aras, Abdullah Büyükkardeş’ten oluştu. Kooperatif Denetleme Kurulu ise, M. Kemal Kocabaş, Abdullah Kavak, Halim Özbaşlı’dan oluştu.

Yeni Seçilen Yönetim Kurulu adına konuşan Kadir Çalışkan; “Büyük çabalar sonucu kuruluşu gerçekleşen Söke Tarımsal Kalkınma Kooperatifine katılım ve desteklerinden dolayı ortak olan üreticilere teşekkür ederek, Kooperatifin üreticilerin ilgi ve destekleriyle başarılı olacağına inanıyorum.

Bölgemizin Süt Üreticilerinin ihtiyacı olan bu kooperatif önümüzdeki dönemde tüketiciye güvenilir bir gıda olarak süt ve süt mamulleri üreterek tüketiciye de hizmet etmek istiyoruz. Heyecanla yola çıktık. Burada kadın Süt Üreticileri de var. Geçmişte denenmiş başarısız olmuş kooperatifler bizi ancak ders almak açısından ilgilendiriyor. Yeni bir yola çıktık. Başarılı olmaya mahkumuz” dedi.

Ekleme Tarihi
25.05.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Söke Tarımsal Kalkınma Kooperatifi nde Kongre Heyecanı
Link: Söke Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde Kongre Heyecanı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız