Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Erkunt Traktör, “2012 Ücretsiz Bakım Günleri” Yarın Başlıyor
 

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin dört bir yanında binlerce traktöre ücretsiz bakım yaparak çiftçilerle bire bir görüşen ve gönüllerini fetheden Erkunt Traktör, Geleneksel Bakım Günleri programı kapsamında bu kez de Tokat’a geliyor. Erkunt Traktör yetkilileri, 29 Mayıs-2 Haziran 2012 tarihleri arasında bakım günlerine katılan çiftçilere ücretsiz bakım hizmeti sağlamanın yanı sıra çiftçileri traktör kullanımı hakkında da bilgilendirecek.


Otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Erkunt Traktör, 2005 yılında başlatıp geleneksel hale getirdiği bakım günleri kapsamında bu kez de Tokat’a geliyor. Erkunt Traktör bölge yetkili satıcı ve servisleri işbirliğiyle 29 Mayıs-2 Haziran 2012tarihleri arasında gerçekleşecek Erkunt 2012 Bakım Günleri’nde 207 traktöre ücretsiz bakım yapılması planlanıyor. Erkunt Satış Sonrası Hizmetler ekibi tarafından arızalı olduğu tespit edilen traktörlerin yetkili servislere yönlendirileceği etkinlik, traktör kullanıcılarını doğru kullanım ve bakımın önemi konusunda da bilgilendirmeyi hedefliyor.

Düzenledikleri bakım günlerini çok önemsediklerini ifade eden Erkunt Traktör Satış Sonrası Hizmetler Müdür Yardımcısı Yalçın Sertel, “Erkunt Traktör’ün en önemli ilkelerinden biri müşterisinin memnuniyetini en üst seviyede tutabilmektir. Bu memnuniyeti sağlamak için de yıllardır fabrika, yetkili satıcı ve servislerimizle yoğun bir çalışma içindeyiz. Bakım günleri, traktörlerin tamamen kontrolden geçirilmesinin yanı sıra, fabrika-çiftçi yakınlığını sağlaması açısından da çok önemli. Geleneksel Bakım Günleri kapsamında, Türk çiftçilerine yanlarında olduğumuzu hissettirebilmeyi ve onlara her koşulda destek verdiğimizi gösterebilmeyi arzu ediyoruz. Çiftçilerimizi dinlemek, önerilerini değerlendirmek, onları yerlerinde ziyaret etmek hem bize büyük mutluluk, hem de ilham veriyor. Çünkü Bakım Günleri vesilesiyle çiftçilerimizle birebir iletişimde bulunuyor ve onlardan gelen bütün önerileri değerlendirme fırsatı yakalıyoruz. Bakım Günlerimize bir Erkunt’u olsun ya da olmasın tüm çiftçilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Tokat Geleneksel Bakım Günleri Takvimi

29 Mayıs Tokat Merkez

30 Mayıs Niksar

31 Mayıs Erbaa

1 Haziran Turhal

2 Haziran Zile 

Ekleme Tarihi
28.05.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Erkunt Traktör, 2012 Ücretsiz Bakım Günleri Yarın Başlıyor
Link: Erkunt Traktör, 2012 Ücretsiz Bakım Günleri Yarın Başlıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız