Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Sev-Dam Kuruyemiş hizmet ağını genişletiyor

Sev-Dam Kuruyemiş Şekerleme Firma Sahibi Uğur Besler, çevre bölgelere bayiler açarak hizmet ağlarını genişleteceklerini belirtti.


İSKENDERUN - Hammaddeden, imalatına ve pazarlamasına kadar tüm sektör inceliklerini bildiğini söyleyen Sev-Dam Kuruyemiş Şekerleme Firma Sahibi Uğur Besler, çevre bölgelere bayiler açarak hizmet ağlarını genişleteceklerini belirtti.

Sektörde 10 yıllık tecrübesinin bulunduğunu belirten Besler, "Edindiğim tecrübelerle, kuruyemiş ve şekerleme sektöründe söz sahibi olmak için Sev- Dam Kuruyemiş ile faaliyet vermeye başladım. M&S Budsy markası ile hizmet kalitemizi ön plana çıkardım. Ay çekirdeği, leblebi, kuru üzüm, antepfıstığı, fındık, badem gibi ürünlerin tarladan sofralara kadar geliş sürecinde hijyen ve kalite ile halkımıza hizmet veriyoruz. Lokum, cezerye, nikah şekeri, akide şekeri, kestane şekeri ve İskenderun usulü çifte kavrulmuş kahve imalatı ile Hatay bölgesinin isteklerine cevap veriyoruz. Damla sakızlı, kavunlu, tarçınlı, çörek otlu ve bademli toplam 80 adet kahve çeşitleriyle yeni damat tatlarına öncülük ediyoruz. Çifte kavrulmuş tiryaki kahvesini özelleştirerek damla sakızlı Türk kahvesini bölgede imal ediyoruz" dedi.

Taze, hijyenik ürünler

Satışa sundukları ürünlerin günlük olarak hazırladıklarını anlatan Besler, 'Kalite vazgeçilmez kimliğimizdir' sloganı ile hizmet verdiklerini ifade etti. Piyasada kaliteli ve uygun fiyata ürünlerin Sev-Dam Kuruyemiş'te bulunabileceğini dile getiren Besler, İskenderun manzaralı hediyelik ambalajlarla lokum ve cezerye ürünlerini ilçe dışına hediye olarak gönderebilecekleri alternatif ürünlerin satışına başladıklarını kaydetti.

Uğur Besler, "2011 yılının son çeyreğinde, lokum ve cezerye paketlemesinde 200 bin, kahve satışında ise 100 bin pakete ulaştık. 3 adet servis aracımız ile siparişlere cevap vermeye çalışıyoruz. Bu yılın sonunda yüzde 30'luk büyüme planlıyoruz. Dünyada ilk defa tablet cezerye imalatı ve paketlemesini yaptık. İhracata yönelik yeni ürünlerimizle hizmet ağımızı genişlettik. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerimizden, Rusya ve çevre ülkelerinden gelen yoğun talepleri karşılamak için çalışmaları başlattık" şeklinde konuştu.








kobiden.com

Ekleme Tarihi
04.06.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: kuruyemiş
Link: Sev-Dam Kuruyemiş hizmet ağını genişletiyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız