Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 02 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Bacardi-Martini, Keyifli Sene Sonu Toplantısı 

BACARDI-MARTINI’DEN KEYİFLİ SENE SONU TOPLANTISI
 

Mükemmellikten ödün vermeyen kalitesi ve tadı ile içki severlerin keyifle yudumladığı çeşitli içki markalarının sahibi olan BACARDI-MARTINI firması, çalışanlarını Antalya’da bir araya getirdi. 21-22 Mayıs tarihlerinde Akka Antedon Hotel Beldibi’nde düzenlenen BACARDI - MARTINI Doğu Avrupa Bölge Toplantısı’nda katılımcılar, hem toplantılara katıldı hem de Antalya güneşinin keyfini çıkardı.


Yüksek alkollü içki sektörünün dünya lideri BACARDI-MARTINI, 21-22 Mayıs tarihlerinde Akka Antedon Hotel Beldibi'nde BACARDI-MARTINI Doğu Avrupa Bölge Toplantısı düzenledi. Yıl sonu değerlendirmelerinin ve gelecek yıl öngörülerinin paylaşıldığı toplantıda, yaklaşık 200 katılımcı Antalya’da keyifli vakit geçirdi.

Çeşitli sunumlar eşliğinde düzenlenen toplantılara katılan çalışanlar, sonrasında gerçekleştirilen takım çalışmasına dayalı aktiviteler ve gece etkinlikleri ile de üç akşam süren seyahatte eğlenceli dakikalar geçirdi.

BACARDI-MARTINI hakkında:
 
Bacardi Limited, uluslararası düzeyde tanınan çeşitli alkollü içki ve şaraplar üreten ve pazarlayan dünyanın en büyük özel alkollü içki şirketidir. Bacardi Limited marka portföyü, dünyanın en sevilen ve iyi bilinen markaları da dahil olmak üzere 200'ü aşkın markadan oluşmaktadır: BACARDI® rom, dünyanın sevilen üst düzey romu ve dünyanın en çok ödül alan romu; GREY GOOSE® votka, dünya lideri süper premium votka; DEWAR’S® İskoç viskisi, Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satan harmanlanmış İskoç viskisi; BOMBAY SAPPHIRE® cin, dünyada çok değerli görülen ve dünyanın en hızlı büyüyen premium cini; MARTINI® vermut ve köpüklü şarapları, vermutta dünya lideri; CAZADORES® %100 mavi Agav tekila, Meksika’daki bir numaralı ve ABD’de en iyi satan premium tekila ve diğer önde giden markalar. Bir aile şirketi olan Bacardi, 4 Şubat 1862’de Santiago de Cuba’da kuruldu ve şu an 6.000’i aşkın çalışanı bulunan şirket, markalarını dört kıtada 16 ülkedeki 27 tesiste üretmekte ve dünya çapında 100’ü aşkın pazarda satış yapmaktadır. Bacardi Limited, Bacardi International Limited dahil Bacardi şirket gruplarını kapsamaktadır. 

Ekleme Tarihi
05.06.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Bacardi-Martini, Keyifli Sene Sonu Toplantısı
Link: Bacardi-Martini’den Keyifli Sene Sonu Toplantısı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız