Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Kahve tutkusu Urban Coffee ile yayılacak 

Kahve tutkusu Urban Coffee ile yayılacak
 

Urban Coffee, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerini kişiye özel seçeneklerle ve en taze halleriyle kahve düşkünlerinin hizmetine sunuyor!


Türk Kahvesi, Cappuccino, Espresso, Latte veya sade… Hangi çeşidi olursa olsun, kokusu bile içen veya içmeyen herkesi etkilemeye yetiyor. Zevkler farklı olsa da hepimizi büyüleyen bir kahve çeşidi mutlaka karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarımızla sohbetlerimizde, iş toplantılarımızda, ders çalışırken, dinlenirken neredeyse yaşamımızın pek çok alanında bize eşlik eden bu lezzet, ülkeden ülkeye, kültürden kültüre değişiklik gösteriyor. Köklü kahve geçmişine ve kültürüne sahip Türkiye’de kahve tüketimi her geçen gün artarken Urban Coffee ile kahve tutkunuz artık ulaşabildiklerinizle sınırlı kalmıyor!

Dünyanın ünlü ve özel kahvelerini en taze haliyle bir tıkla size ulaştıran Urban Coffee, aynı zamanda üyelik sistemiyle de hizmet veriyor. Üyelerin her ay seçecekleri bir günde tercih ettikleri kahve adreslerine teslim ediliyor.

Üyelerin tek yapması gereken urbancoffee.com.tr sitesine girerek dünya haritasından seçtikleri bölgeye ait kahvelerin önce çekirdeklerini seçmek ve sonra kavrulma sürelerini belirlemek. Siparişi verilen kahveler gönderim günü kavrulup istenilen kalınlıkta öğütüldükten sonra müşteriye teslim ediliyor. Urban Coffee ile dünyanın birbirinden özel kahveleri istediğiniz kriterlerle ve en taze halleriyle size ulaşıyor.

Ekleme Tarihi
06.06.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Kahve tutkusu Urban Coffee ile yayılacak
Link: Kahve tutkusu Urban Coffee ile yayılacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız