Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 03 Eylül 2025 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Bağcılar’da kiraz dalından yenecek 

Bağcılar’da kiraz dalından yenecek

İSTANBUL (CİHAN)- Bağcılar Belediyesi Kiraz Bahçesi’nde kirazlar oldu. Kirazlı Mahallesi’ndeki Kiraz Bahçesi yarın düzenlenecek programla pikniğe açılacak.
 
Mahalle sakinleri, dalından kiraz yiyerek unutulan bir nostaljiyi yeniden yaşayacak.
Bağcılar Belediyesi Kiraz Bahçesi’nde kirazlar olgunlaştı. Bağcılar Belediyesi’nin Nostalji Bahçeleri Projesi kapsamında Kirazlı Mahallesi’nde oluşturduğu Kiraz Bahçesi’nde kirazlar olgunlaştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahalle sakinlerinin katılımı ile yarın Kiraz Bahçesi sezon açılışı yapılacak.
Bağcılar’ı ismine uygun olarak Nostalji Bahçeleri ile donattıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Üzüm Bağı ile başlattığımız projemizin ikincisi Kiraz Bahçesi olmuştu. Daha sonra Kayısı ve Kestane Bahçelerimizi halkımızın hizmetine sunduk. Kiraz Bahçemizde kirazlar olgunlaştı ve yarın açılışını yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.
Bağcılarlılara bir nostaljiyi yaşatmak için Nostalji Bahçeleri Projesi’ni başlattıklarını ifade eden Başkan Çağırıcı, hedeflerinin her mahalleye bir meyve bahçesi açmak olduğunu söyledi. 80’e yakın kiraz ağacının bulunduğu Kiraz Bahçesi yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine kurulu.

CİHAN

Ekleme Tarihi
07.06.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Bağcılar’da kiraz dalından yenecek
Link: Bağcılar’da kiraz dalından yenecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız