Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 11 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Akhisar 

AKHİSAR'DA, ZEYTİNYAĞI DESTEKLEME POLİTİKALARI SEMİNERİ 


MANİSA (İHA) - Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından yürütülen Akhisar Ticaret Borsası, Akhisar TSO ve TEPAV’ın proje ortağı olarak destek verdikleri “Zeytinyağı Üretiminde Sürdürülebilirliğin ve Rekabetçiliğin Güçlendirilmesi” isimli proje kapsamında Zeytinyağı Destekleme Politikaları Semineri düzenlendi.


Ticaret Borsası'nda düzenlenen seminerde, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Uluslararası İlişkiler biriminde görevli Yrd. Doç. Dr. Funda Gençler Zeytinyağı Destekleme Politikaları; Türkiye’nin Uluslararası Piyasalardaki Konumu ile ilgili bilgiler verdi. Ege Üniversitesi Biyomühendislik Bölümünden Prof. Dr. Nuri Azbar da, özellikle zeytinyağı üretimi sonrası ortaya çıkan “Karasu” problemi ve zeytinyağı üretiminde atık yönetimi ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Seminere Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanımız Fettah Gürmen, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Aydar, Akhisar TSO Başkanı Mehmet Erdayıoğlu, TSO Meclis Başkanı Mehmet Ulusoy, Manisa TSO proje çalışanları, Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Harun Çoban, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde çalışan mühendisler, Zeyincilik Araştırma Enstitüsü mühendisleri, Akhisarlı üreticiler katıldı.

Ekleme Tarihi
08.06.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Akhisar, Zeytinyağı Destekleme Politikaları Semineri
Link: Akhisar'da, Zeytinyağı Destekleme Politikaları Semineri




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız