Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 21 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
New Holland bayii Mercan Otomotiv,tüm hizmetleri Keşan’daki yeni plazasından verecek 

New Holland bayii Mercan Otomotiv,tüm hizmetleri Keşan’daki yeni plazasından verecek

 Keşan- Türkiye tarım sektörünün lider ismi TürkTraktör’ün, New Holland Keşan bayisi Mercan Otomotiv yenilendi.
 
TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir ve Mercan Otomotiv sahibi Tolga Mercan’ın ev sahipliğinde, 7 Haziran 2012, Perşembe günü düzenlenen açılış törenine binden fazla bölge çiftçisi katılım gösterdi. Yenilenen plazada, Keşan ve çevre bölge çiftçilerine satış, servis ve yedek parça hizmetleri tek bir çatı altında verilecek.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Son 5 yıldır üst üste pazar liderliğini elinde tutan TürkTraktör olarak, Türkiye’nin dört bir yanında çiftçiyle buluşuyoruz. Türkiye’nin en önemli tarım havzaları arasında bulunan Trakya bölgesinde ayrı bir stratejik tarımsal öneme sahip Keşan’da, aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Mercan Otomotiv Plaza’yı açmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu plaza ile; satış, servis ve yedek parça hizmetlerini tek bir çatı altında toplayarak çiftçilerimize A’dan Z’ye hizmet vereceğiz” dedi.

Türkiye’nin en güçlü traktörü Keşan’a teslim edildi

Açılış sonrası Mercan Otomotiv müşterilerinden Sn. Ersin Eken’e, Türkiye’de satışına yeni başlanan T8.360 ön hidrolik PTO lu Model New Holland traktörünün teslimi gerçekleşti. New Holland T8 257 HP’den 389 HP’ ye kadar güç üreten motoru ve geniş teknik donanımı ile tarlada pek çok traktörün yapacağı işi tek başına yaparak sahibine ciddi bir ekonomik tasarruf sağlıyor. Bu sayede daha ucuza mal edilen tarımsal ürünlerin pazarda daha kolay rekabet etme şansı doğuyor. Yurdun değişik bölgelerinden de T8 siparişleri bulunuyor ve T8’ler bu aydan itibaren bekleyen müşterilerine teslim edilecek.

New Holland, toplam 100’ün üzerinde satış ve 400’den fazla satış sonrası ağı ile Türkiye’nin her noktasında çiftçiyle buluşuyor. Keşan’da açılışı gerçekleştirilen Mercan Otomotiv Plaza’da; TürkTraktör’ün yeni pazara sunduğu New Holland TD110D modeli öne çıkıyor.

Ekleme Tarihi
08.06.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: New Holland bayii Mercan Otomotiv
Link: New Holland bayii Mercan Otomotiv,tüm hizmetleri Keşan’daki yeni plazasından verecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız