Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 06 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Müşteri odaklılık Turkcell’e İngiltere’de iki ödül birden kazandırdı.
 

Turkcell, ‘Gerçek Zamanlı Pazarlama’ çalışması ile Londra’da Gartner tarafından Müşteri İlişkileri Yönetimi alanında verilen CRM Excellence Awards’da birinci oldu. Turkcell’in Çiftçi Paketi ise yine Londra’da Loyalty Awards’da ‘Sadakat Programında En İyi Teknoloji Kullanımı’ kategorisinde birincilik aldı. Turkcell’e ayrıca, Loyalty Awards’da Platinum ile Yılın En İyi Bağlılık Programı kategorisinde de jüri özel ödülü verildi.


Müşteriyi kral görüyor

Ödüllerin müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışmaların başarısını gösterdiğini söyleyen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, “Turkcell olarak her gün 34.5 milyon müşterimiz için en kaliteli hizmeti, en ileri teknolojiyi, en avantajlı fiyatlarla sunuyor ve onların memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Müşterimizi kral olarak görüyoruz. Biz ‘para pul değil, her zaman müşteri bizim için öncelikli’ diyoruz. Hedefimiz müşteriyi daha iyi anlayarak onun ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak” dedi.

Müşteri odaklı uygulamalarını ilginç bir örnekle de anlatan Sayın, şöyle konuştu: “Geçenlerde Diyarbakır’dan arayan bir müşterimizin çağrısı Erzurum çağrı merkezimize düşüyor. Müşteri, eşi hamile olduğu için Nar kampanyası reklamlarını görünce aşerdiğini, Diyarbakır’da o mevsimde nar bulamadığını, bu yüzden nar reklamlarının durdurulmasını istiyor. Çağrı merkezi çalışanımız da İzmir’den nar bulup Diyarbakır’a abonemize gönderiyor. Bu, müşteri memnuniyetinin bizim için ne demek olduğunu anlatan binlerce örnekten biri.”

Mevlana’dan ilham

Müşterilere yönelik yenilikçi uygulamalarıyla müşteri kayıp oranlarının son bir yılda 6 puan düştüğüne dikkat çeken Sayın, “Biz Mevlana’nın bir sözünden ilham alıyoruz ve ‘çiftçi de olsan, ev hanımı da olsan, profesyonel de olsan gel Turkcell’in hizmetlerinden faydalan’ diyoruz” dedi.

Tarım doktoru ile çiftçinin cebinde ziraat mühendisi olacak

TURKCELL Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, ödül Çiftçi Paketi ile ilgili şu bilgileri verdi: “Çiftçi paketimizde şu anda 1 milyonu aşkın çiftçi var. Çiftçiler için lokasyon bazlı hava durumundan mobil eğitime kadar birçok hizmet sunuyoruz. Mobil eğitimden geçen yıl 650 bin çiftçi yararlandı. Mobil ilanlar yoluyla çiftçilerimize bir mesajla tarlaya gitmeden ürünlerini satma imkanı veriyoruz. Bu hafta sonunda Tarım Doktoru servisimiz başlayacak. Bu servisle cep telefonu üzerinden ziraat mühendisleri ile çiftçiye özel zirai danışmanlık hizmeti vereceğiz.”







hurriyet.com.tr

Ekleme Tarihi
19.06.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Turkcell in Çiftçi Paketi Londra da birincilik aldı, gıda, tarım, ziraat
Link: Turkcell’in Çiftçi Paketi Londra'da birincilik aldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız