Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 03 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Sütmatik Görücüye Çıktı 

Sütmatik Görücüye Çıktı
 
Süt Haber- HKF Fuarcılık A.Ş.’nin düzenlediği Hayvancılık ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı Animalia İstanbul, bu yıl 9.kez kapılarını açarak profesyonel katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirdi. Fuarda stant açan SÜTBİR Sütmatik’i görücüye çıkardı. Katılımcılar  Sütmatik’e büyük ilgi gösterdi.
 
"Süt Matik Nedir?"
 
Süt Haber’e projenin tanıtımını yapan Ali Koyuncu; “sağlık için kolay ulaşılabilir süt projesidir SÜTMATİK.  İçerisinde bulunan cam şişeleri kullanarak veya kendi evinizden getirdiğiniz şişelerde kullanılabilir. Sütmatik içerisinde bulunan soğutucu tank sayesinde halkımız SÜTMATİK noktalarından istediği zaman süte kolayca ulaşabilecek. “Sokak sütünün önüne geçilecek” Bu proje üreticilerimiz açısından çok önemli bir projedir. Çünkü bu proje ile sokak sütünün önüne geçilecek. Sütün tüketimini topluma kazandırmada etkili olacak. Sokakta, sitelerde, fuar alanlarında yani her yerde sütün tüketimine SÜTMATİK ile hazır olacağız. Sütü tüketmek için şartları kolaylaştırmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki süt, kolay ulaşılabilir şekilde tüketime hazır olduğu sürece toplum olarak ta süt tüketimi artacaktır ” dedi.
 
“Animalia İstanbul Uluslar arası bir fuardır” Animalia İstanbul Fuarına katılan Manisa Süt-Bir Başkanı ve SÜTBİR Denetleme Kurulu Üyesi Ulvi Murat Tunca ise “Animalia İstanbul Fuarı Uluslar arası bir fuardır. Fuarda et, süt, sığır, koyun ve keçi ırkları ıslah ve yetiştirme programları; koruyucu hekim ve sürü sağlığı, hayvan barınakları planlama ve ekipmanları, hammadde üretimi ve yem depolama, sağım ve soğutma teknolojisi, işleme ve lojistik, güneş ve rüzgar enerjisi sistemleri ile organik et ve süt ürünlerine dair her şey yer alıyor. SÜTMATİK’i kamuoyuna tanıtmak için çalışmalarımıza başladık.
 
En kısa zamanda alt yapısını hazırlayıp süt tüketimi için yeni bir boyutu başlatmış olacağız. “ dedi.    
 
 

Ekleme Tarihi
18.06.2012
Ekleyen Kişi
abdulkadir üstüntaş

Etiketler: Sütmatik Görücüye Çıktı
Link: Sütmatik Görücüye Çıktı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız