Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Serinlemenin yeni yolu Chado 

Serinlemenin yeni yolu Chado!

Uzak diyarların lezzetli çaylarını tüketiciyle buluşturan Chado’nun ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çeşidi ile ferahlayın!


Dünyanın değişik yerlerinde yetişen özel ve yerel çayları en doğal haliyle çay severlere sunan Chado, sağlıklı bir şekilde serinlemek isteyenlere yardımcı oluyor. Dünyanın değişik yerlerinde yetişen özel ve yerel çayları en doğal haliyle çay severlere sunan Chado’nun ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çeşitleri özel aromaları ile tüketicilerinin beğenisine birebir hitap ediyor.

‘Çaya giden yol’: Saygı, sükunet, saflık ve uyum ekseninde gerçekleşen çok özel bir seremoniden yola çıkan Chado, çay düşkünlerini Zen felsefesiyle tanıştırıyor. Chado’nun ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çeşidi de bu seremoniden yararlanıyor. Taze zencefille ılık suda 20 dakika demlenmesi gereken ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çaylarının buzdolabında 2-3 saat bekletilmesi gerekiyor. Soğuyan çayın, taze nane yaprağı, limon dilimi ve buzla servis edilmesi tavsiye ediliyor.

Hindistan’dan Çin’e, Japonya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan Taiwan ve Vietnam’a birbirinden özel çayları en doğal haliyle sunan Chado; Beyaz Çay, Yeşil Çay, Siyah Çay, Oolong ve Pu-er Çayı şeklinde sınıflandırılıyor. Bir Ayurveda çayı olan Marigold Lemon Tulsi Blend ve Brezilya’da yetişen Mate çayının tropik meyveler ile karışımı olan Tropical Mate çayları Chado’nun zengin ürün yelpazesinde yer alıyor. Chado, organik Hint çayı Chai Masala, Hint yeşil çayı Himalayan Sun Dried, Japon organik çayı Matcha ile çay düşkünlerine sesleniyor.

Chado satış ve servis noktaları
 
Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe Şubeleri, Caribou Coffee Şubeleri, Backyard Cafe, Nişantaşı PiPa gibi birçok restoran, cafe ve otelin menülerinde yer alan Chado çayları, BTA işbirliği ile artık Atatürk Havalimanı ile Yenikapı İDO’da hizmet veren Cakes&Bakes’lerde çay severlerle buluşuyor. Chado ürünlerini ayrıca hiçbir kargo ücreti ödemeden, Chado’nun yenilenen web sitesi www.chado.com.tr'den de satın alabilirsiniz.

Ekleme Tarihi
20.06.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Serinlemenin yeni yolu Chado çay
Link: Serinlemenin yeni yolu Chado!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız