Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

ÇAYKUR, yurt dışında çay evleriyle hizmet verecek

ÇAYKUR, çay içme alışkanlığını artırmak ve kaliteli çayı ucuza satmak adına yurt dışı ağırlı çayevleri ile hizmet verecek. Çay evleri için 'ÇAYKUR Çayevi' ve 'ÇAYKUR Teahouse' isimlerini tescil ettiren kurum, projeyle ismini dünyaya duyuracak.


ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütloğlu, yaptığı açıklamada, ÇAYKUR'un önemli dünya markaları arasında yer alması için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Sütlüoğlu, ''Yurt içi ve yurt dışında kendimizi çok daha iyi anlatmak zorundayız. Bu amaçla 'ÇAYKUR Çayevi ve ÇAYKUR Teahouse' isimlerini tescil ettirdik. Çay evleri ile vatandaşa kaliteli çayı ucuza vermeyi ve çay içme alışkanlığını artırmayı hedefliyoruz. Türkiye'de önemli merkezlerde, üniversitelerin çatısı altında, toplu olarak insanların yaşadığı mekanlarda, yurt dışında öncelikle Türklerin yoğun olduğu şehirlere ve devletlere çay evi açmak istiyoruz.'' dedi.

Çay evlerinin konseptini belirleme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Sütlüoğlu, ''Bu alanda marka olmuş, bu tür çalışmaları olan kuruluşlarla ortak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çay evi konsepti netleştikten sonra kısa sürede hizmete açarak Türk çayını yurt içinde ve yurt dışında çok daha kaliteli mekanlarda uygun fiyatlarda tüketicilere sunmayı hedefliyoruz. Çay evleri aynı zamanda çay satış reyonu gibi hizmet verecek. Özellikle hiç çay satamadığımız, bayilik sistemi oluşturamadığımız ülkelerde bu tür satış politikası geliştireceğiz. Çay evleri dünya pazarındaki alt yapıyı oluşturacak.'' diye konuştu.

Çay evlerinin ÇAYKUR'u temsil edeceğini kaydeden Sütlüoğlu, ''Bu evlerde vatandaşa sunulan çayın son derece kaliteli, ÇAYKUR'u temsil eden gerçekten 'güzelmiş' dedirtecek seviyede ve kalitede olması önemli. Çay evleri damak tadının merkezleri olacak. Bu nedenle buralarda sunulacak hizmet, bizim dünya markası olma yolundaki çalışmamıza çok önemli katkı sağlayacak.'' ifadesini kullandı.



RİZE (CİHAN)

Ekleme Tarihi
22.06.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: ÇAYKUR yurt-dışında çay evleriyle hizmet-verecek gıda tarım ziraat
Link: ÇAYKUR, yurt dışında çay evleriyle hizmet verecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız