Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
TARİŞ’e Altın Örümcek’ten bir ödül daha 

Tariş’e Altın Örümcek’ten bir ödül daha!

Tariş Zeytin, www.ta-ze.com.tr adresli sanal mağazasıyla 10. Altın Örümcek Web Ödülleri en iyi perakende/mağazacılık web siteleri kategorisinde üçüncülük ödülü aldı

(İstanbul, 29 Haziran 2012, Cuma) - Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu 10. Altın Örümcek Web Ödülleri, 21 Haziran Perşembe günü Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. 2011 yılının en iyi web siteleri ve internet teknolojileri alanındaki projelerin ödüllendirildiği yarışmanın Perakende /Mağazacılık kategorisinde Tariş Zeytin üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 47 jüri üyesinin 34 kategoride 4.800’ün üzerinde başvuruyu değerlendirdiği yarışmada Tariş Zeytin web sitesi, tasarım, içerik, özellik/işlevsellik, kullanılabilirlik, standart uygunluğu ve çapraz tarayıcı uygunluğu kriterlerinden geçerek, 2011 yılının en iyi üçüncü perakende/mağazacılık web sitesi seçildi. www.ta-ze.com.tr geçtiğimiz yıllarda kurumsal kimlik ve e-ticaret web sitesi kategorilerinde de ödül kazanmış, 2009 yılında ise yılın en iyi perakende/mağazacılık web sitesi seçilmişti.

Tariş Zeytin A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Dikmen, toplamda 25 bin üyesi bulunan www.ta-ze.com.tr ‘nin yurt içi ve yurt dışında e-ticaret yoluyla Ege mutfak sanatını ve zeytinyağını tüketiciye tanıtma misyonu üstlendiğinin altını çizerken, sanal mağazalarında zeytin ve zeytinyağı başta olmak üzere, gurme ürünler, kişisel bakım ürünleri, aksesuarlar olmak üzere toplam 300’e yakın olduğunu belirtti.

ABD Uluslararası Web Sitesi Düzenleyicileri Derneği’nin 2002 yılında düzenlediği yarışmada ‘en iyi sanal mağaza kategorisi’nde Golden Web Award ile ödüllendirilen, ABD Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi’nin düzenlediği Davey Awards yarışmasında dereceye giren www.ta-ze.com.tr rakiplerini tasarımı, içeriği, güvenilirliği ve verdiği üstün hizmetlerle geride bırakıyor. Türkiye’nin zeytinyağına özel ilk sanal mağazasını kurarak, tüketiciye farklı hizmet anlayışıyla yaklaşan Tariş Zeytin, markanın köklü geçmişine öncü ve yenilikçi misyonunu da eklemiş oluyor.

Ekleme Tarihi
29.06.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Tariş, Altın Örümcek, bir ödül daha
Link: TARİŞ’e Altın Örümcek’ten bir ödül daha!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız