Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 11 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Marmarabirlik Avrupa pazarını genişletiyor 

Marmarabirlik Avrupa pazarını genişletiyor

BURSA (CİHAN)- Marmarabirlik Avrupa pazarını genişletmek amacıyla çalışma başlattı. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Almanya, Hollanda, Belçika ve İsviçre’de bir dizi görüşme yaptı.


İsviçre pazarının yüzde 80’ini oluşturan Migros ve Coop marketlerinde Marmarabirlik ürünlerinin satışına başlandığını söyleyen Başkan Hidamet Asa, Denner Discount marketlerinde bulunmak için de görüşmelerin son aşamaya geldiğini söyledi. Asa, “Ayrıca, Avusturya’da bulunan Penny marketlerinde de ürünlerimizin satışına on beş gün içerisinde başlanması planlanmaktadır.” dedi.

Hidamet Asa, marka bilinirliğinin çok yüksek olmasından raflara girmekte çok zorlanmadıklarını ve hedeflerinin tüm Avrupa’daki ulusal zincir market raflarına girmek olduğunu belirterek, “Etnik pazar dışında özellikle de o ülkenin vatandaşlarının alışveriş yaptıkları ulusal zincir marketlerin rafında yerimizi alarak yeni pazarlara ve tüketicilere ulaşmak istiyoruz. Ayrıca, Avrupa’da kuracağımız altyapı ve temsilcilikle Marmarabirlik’in önümüzdeki yıllarda Avrupa’ya yapacağı ihracatı artırmayı hedeflemekteyiz.” diye konuştu.


Marmarabirlik, dünyanın en önemli gıda fuarlarından biri olarak bilinen ve Washington DC’de 58.’si düzenlenen 2012 Yaz Fancy Food & Confection Show Gıda Fuarı’na, ABD Bayii Vintage Food firması ile ortaklaşa katıldı. Fuarda Marmarabirlik’i, Yönetim Kurulu Başkanvekili Refi Taviloğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Sayın ve Hüseyin Peker ile Pazarlama ve Satış Müdürü Tuncay Kural temsil etti.

        80 ülkeden 2 bin 250’ye yakın firmanın katıldığı bu fuarda 100 bine yakın ürün sergilendi. Marmarabirlik’in tüm ürün çeşitlerinin sergilendiği standını çok sayıda firma temsilcisi ve tüketici ziyaret etti. Dünyanın her yerinden tüketiciye ürün tadımı yaptırıldı.
CİHAN

Ekleme Tarihi
30.06.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: marmarabirlik,Hidamet Asa,ihracat,zeytin
Link: Marmarabirlik Avrupa pazarını genişletiyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız