Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Pepsi 

Pepsi'nin Michael Jackson partisine ünlü yağdı!..

Pepsi, Michael Jackson Estate ve Sony Music işbirliğiyle Michael Jackson’un efsanevi parçalarının olduğu multi-platin Bad albümünü kutlamak, Popun Kralı (King Of Pop) ve kilometre taşı olan müziklerinin keyfini yaşatmak için Micheal Jackson hayranı ünlü yüzler Pepsi’nin muhteşem partisinde bir araya geldi.


İstanbul Ortaköy Anjelique Bar’daki partiye eğlence dünyasının ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri büyük ilgi gösterdiler. Bad Albümünün 25. Yıldönümü’nün kutlandığı partide ünlü moda ve portre fotoğrafçısı Lara Sayılgan konukların fotoğraflarını çekerek bu renkli geceyi ölümsüzleştirdi. Geceye Pepsi’nin yüzü Azra Akın da katılarak renk kattı. Michael Jackson’ın Bad albümünden “Smooth Criminal”, “The Way You Make Me Feel”, “Man In The Mirror” gibi pek çok hit şarkısı ve Michael Jackson dansları eşliğinde Bad albümünün 25. yılının kutlandığı bu muhteşem gecede, konuklar Popun Kralı Michael Jackson’ın ölümsüz anılarıyla ayrıldılar.

Pepsi dünyada “Bad” albümünün 25. yıldönümü kapsamında çeşitli etkinliklere hazırlanırken, 18 Eylül’de dünya çapında piyasaya çıkaracağı çok özel albümün yıldönümü kutlamalarını ise Türkiye’de 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında bir dizi etkinlikle gerçekleştiriyor. Pepsi Türkiye’den bir tüketicisini New York’ta yapılacak King Of Pop BAD25 Müzik Şöleni’ne götürerek bu heyecana ortak ediyor.

Ekleme Tarihi
04.07.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Pepsi, Michael Jackson, partisine ünlü yağdı
Link: Pepsi'nin Michael Jackson partisine ünlü yağdı!..




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız