Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Oğuzlar Yem'den çiftçiye hizmet

Eskişehir'de kuruluşu 1927 yılına dayanan Oğuzlar Yem, 1993 yılından bugüne Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yem fabrikasıyla Türk besicisine ve çiftçisine hizmet vermeye devam ediyor.


Yıllık 25-30 bin ton üretim gerçekleştirdiklerini belirten Oğuzlar Yem AŞ CEO'su Mustafa Oğuz, sürekli kendi sektörüne yatırım yapan bir şirket olarak yola devam ettiklerini söyledi. Yaklaşık 10 bin metrekarelik bir arazi üzerinde faaliyetlerine devam ettiklerine değinen Oğuz, "Firmamız 1927 yılında kurulmuş, 1983'te ise anonim şirket hüviyetine girmiştir.

Günümüze geldiğimizde ise yaklaşık 10 bin metrekarelik bir arazi üzerinde 3 bin metrekarelik kapalı bir alanda üretimini sürdüren firmamız 50 çalışanı ile müşterilerine kusursuz hizmet vermektedir" diye konuştu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinin 20 ton/saat kapasiteye sahip olduğunun altını çizen Oğuz, "Bu kapasitemizin yüzde 80'i büyükbaş yem grubuna ait. Kalan yüzde 20'sini ise kanatlı yemleri oluşturmaktadır. Ayrıca kanatlı yemi bayiler aracılığıyla müşterilerimize ulaştırıyoruz" dedi.

Büyükbaş ve kanatlı yemleri dışında ürün portföylerinin bulunduğundan bahseden Oğuz, besi yemi, süt yemi, buzağı yemi, küçükbaş yemleri, kobay yemleri ve yarış atı yemlerinin de üretimini başarıyla sürdürdüklerini ve talebe göre bunları kanalize ettiklerini söyledi. Faaliyet alanlarına hobby ve evcil hayvan yemi üretiminin de girdiğini belirten Oğuz, bu konuda Ar-Ge çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Küreselleşen dünyada insana ve doğaya saygılı üretim yapmanın ana düşünceleri olduğunu kaydeden Oğuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"En büyük sermayenin insana verilen değer, kazanılmış güven ve itibar olduğunu unutmadan insana ve doğaya saygılı üretim yapmaktayız. Ar-Ge çalışmalarıyla ürünlerimizi kuruluşumuzu geliştirerek müşteri beklentilerini karşılayabilen, her zaman geleceği tasarlayan ve liderliği sürdürecek bir yapı oluşturma vizyonunu ön planda tutuyoruz. Müşteri odaklı ve hedeflere göre yönetim anlayışıyla, tarımsal ürünler sektöründe kaliteli ürünlerimiz ve kapasitemizle lider kuruluşlar sınıfında yer almak ve uluslar arası pazarda markamızla tanınan ve ürünlerimizle tercih edilen bir kuruluş olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz."








kobiden.com

Ekleme Tarihi
13.07.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Oğuzlar Yemden çiftçiye hizmet, yatırım, iş geliştirme, yem sanayi, gıda, tarım
Link: Oğuzlar Yem'den çiftçiye hizmet




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız