Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
efes pilsen 

Eyüp'te yapılacak bira festivaline sanal tepki!

Efes Pilsen tarafından 14-15 Temmuz tarihlerinde Bilgi Üniversitesi'nin Santral İstanbul kampüsünde düzenlenecek olan 'Efes Pilsen One Love Festival'in iptali için sosyal medyada kampanya başlatılması tepkilere neden oldu


Kendilerine “Eyüplüler” adını veren bir grup, festivalin Eyüp Sultan ilçe sınırları içinde yapılmasına karşı çıkarak sosyal paylaşım sitesi Twitter’da “Eyüp’te bira festivaline hayır!” başlığıyla kampanya başlattı.

İlk olarak Eyüp gazetesinde yer alan haberde, “Son günlerde Eyüplüler çok üzgün. Geçen yıl da yoğun tepkilere rağmen gerçekleştirilen bira festivali önümüzdeki günlerde yeniden tekrarlanacak. Gencecik insanların festival havası içerisinde tonlarca bira tükettiği bu etkinliğin bu yıl da yapılacağının duyurulmasına tepkiler çığ gibi büyüyor” ifadelerinden sonra “Eyüplüler” adlı grubun açıklamasına yer verildi:

“Biz kimsenin inancına yaşantısına sanat anlayışına karşı bir tepki koymuyoruz, bildirilen sanatçıların katılması ve kendi sanatlarını icra etmesine de bir itirazımız yok. Ancak Osmanlı’dan yadigar kalan bu mekanda ve Eyüp Sultan İlçesinin sınırları içerisinde, mübarek üç ayların içinde tam da Ramazan ayının girişine yakın bir tarihte böyle bir festivalin bizler gibi Tüm Eyüplüleri ve Eyüp Sultan severlerini rencide edeceğini hem siyasi ve mülki erkanın hem de festivalin sponsoru olan firmaların ve Bilgi Üniversitesi yetkililerinin bilmesi ve bu hassasiyetlere uygun bir şekilde hareket etmesini istiyoruz.” Söz konusu grubun Twitter üzerinden “Eyüp’te bira festivaline hayır” başlığıyla başlattığı kampanya en çok konuşulan konulardan biri oldu.





gazetegida.com

Ekleme Tarihi
13.07.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Eyüpte yapılacak bira festivaline sanal tepki, sosyal medya, bilgi üniversitesi, kampüs, One Love Festival
Link: Eyüp'te yapılacak bira festivaline sanal tepki!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız