Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 08 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

GÜBRETAŞ’la Eken de Kazanıyor Biçen de!

Sektörünün öncü firması olan ve 60’ıncı yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan GÜBRETAŞ, 700 bin civarında katılımın olduğu “Nar Gibi Kampanya”dan sonra, 16 Temmuz’dan itibaren “GÜBRETAŞ’la Eken de Kazanıyor Biçen de” adlı ikinci büyük hediyeli satış kampanyasını başlattı.


Bu yıl kuruluşunun 60’ıncı yıldönümünü kutlayan GÜBRETAŞ, Ocak-Haziran arasında düzenlenen ilk satış kampanyası Nar Gibi Kampanya’nın ardından, yılın ikinci satış kampanyasını da 16 Temmuz’da başlattı. Yeni kampanyada da çiftçiler ve bayiler hediye yağmuruna tutulacak.

2012 yılında çiftçiler ve bayiler için iki büyük kampanya düzenleyerek çekilişle ikramiyeler hediye eden GÜBRETAŞ’ın 1 Ocak - 25 Haziran 2012 tarihlerini kapsayan ve çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği ilk satış kampanyası “Nar Gibi Kampanya”ya 700 bin civarında katılım olduğu açıklandı.

Traktörden bilgisayara, ticari araçtan yurtdışı gezilerine kadar yüzlerce hediyenin verileceği Nar Gibi Kampanya’nın talihlileri 27 Temmuz’da İstanbul’da noter huzurunda yapılacak çekilişle belli olacak. Kazananların ikramiyeleri ise talihlilere 10 Eylül-26 Ekim 2012 tarihleri arasında teslim edilecek.

Yeni sezon kampanyası 31 Aralık’a kadar sürecek

Nar Gibi Kampanya’dan sonra yılın ikinci satış kampanyasını 16 Temmuz’da başlatan GÜBRETAŞ, çiftçi ve bayilere yine çok sayıda hediye dağıtacak. 16 Temmuz-31 Aralık 2012 tarihlerini kapsayan “GÜBRETAŞ’la Eken de Kazanıyor Biçen de” adlı satış kampanyasının talihlileri ise 15 Şubat’ta İstanbul’da yapılacak çekilişle belirlenecek ve hediyeler 2013 yılının Nisan-Mayıs aylarında kazananlara teslim edilecek.

Kampanya tarihleri arasında çiftçilerin başta Tarım Kredi Kooperatifleri olmak üzere GÜBRETAŞ bayilerinden tek seferde aldıkları her 500 TL’lik katı gübre için bir çekiliş hakkı elde ederken, bayiler ise kampanya boyunca toplamda yaptıkları her 15 bin TL tutarındaki GÜBRETAŞ katı gübresi alımı için bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Osman Balta: Kampanyaya katılımda rekor düzeyde

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, 60 yıllık şirket tarihinin özellikle son yıllarında her açıdan büyük bir ivme yakaladıklarını belirtti. Türkiye’nin son 5 yılda en hızlı büyüyen şirketi olarak satış, pazar payı, ciro ve karlılık anlamında üst üste rekorlar kırdıklarına işaret eden Balta şunları söyledi:

“Kampanyalarımız ile yarım yüzyılı aşan başarılarımızda pay sahibi olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmek istedik. Mart ayına kadar etkisini sürdüren aşırı kar yağışlarına rağmen, 60. yıl anısına düzenlediğimiz ilkbahar dönemine yönelik kampanyaya 4-5 ayda 700 bin civarında katılım gerçekleşti. Bu da sektörümüzde yeni bir rekordur. Aynı zamanda GÜBRETAŞ markasına olan güvenin ve teveccühün bir göstergesidir. Sonbaharda dönemindeki ikinci kampanyayla birlikte daha fazla çiftçimize ve bayimize hediyeler vermiş olacağız. Çiftçilerimiz gübre alırken de, ekerken de, biçerken de kazanmış olacaklar”

Ekleme Tarihi
18.07.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: GÜBRETAŞ, Eken de Kazanıyor Biçen de, gübre, tarım
Link: GÜBRETAŞ’la Eken de Kazanıyor Biçen de!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız